javila se na instagramu

Peco više ne skriva novu ženu u svojem životu, a supruga od koje se razvodi našla je način za bijeg od teškog perioda

Irena Pecotić Irena Pecotić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 1 Marko i Irena Pecotić - 3 Marko i Irena Pecotić - 5 Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 +9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Galerija

Irena Pecotić još nije komentirala razvod od supruga Marka i njegovu vezu sa Silvijom Dvornik, ali na društvenim mrežama pokazuje da kroz sve prolazi s osmijehom i uz veliku podršku bliskih ljudi.

Irena Pecotić dospjela je u središte pozornosti otkako je njezin suprug, pjevač Marko Pecotić Peco objavio da se razvode zbog druge žene.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić Peco Otvorio dušu Marko Pecotić otkrio pravu istinu iza poteza kojim je šokirao javnost: "To je bilo presudno da odlučim i kažem – da, razvodim se!"

Peco je otkrio je i da je njegova nova odabranica Silvia Dvornik, koja već godinama pjeva prateći vokal u njegovu bendu, s kojom je nedavno i prvi put snimljen u javnosti otkako se doznalo da su par.

Pecina uskoro bivša supruga Irena sada je u svojim pričama na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je otkrila kako provodi ove dane. Pozirala je s velikim osmijehom među maslinama, a fotku je podijelila uz prigodnu pjesmu "Maslina je neobrana".

Irena se o razvodu oglašavala, a na upit Slobodne Dalmacije za komentar, samo je kratko odgovorila: "Iskreno, stvarno bih to preskočila!"

Od tada je na svojim društvenim mrežama je objavila nekoliko svojih nasmiješenih fotografija, a pokazala je i da ima veliku podršku bliskih ljudi.

Marko i Irena u braku su bili 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova , a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na raznim vjenčanjima i događanjima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +1 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +36 Natasha Korotkina i Maja Šuput Celebrity Bujni dekolte i raskošnu frizuru Maje Šuput ovaj put je zasjenio blještavi dodatak na njezinom licu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene