Mama će ga savjetovati

Romantik velikih ambicija u potrazi za ženom svog života: "Volim kad su žene nježne i umiljate"

Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) facebook 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) +0 Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Galerija

Matej Mlađenović jedan je od kandidata showa "Ženim sina" koji ćemo uskoro pratiti na malim ekranima.

Matej Mlađenović je glazbenik i poduzetnik iz Velike Gorice, 29-godišnjak velikih ambicija i energije koji se jako ponosi svojom poduzetnošću i snalažljivošću.

Pogledaj i ovo Josip Kotlar (Foto: Instagram) MA NIJE VALJDA?! Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

Odrastao je u Dubrovčaku Desnom na pravom seoskom domaćinstvu, a živi u Velikoj Gorici gdje je vlasnik jednog kluba na koji je jako ponosan, jer kako kaže, sam ga je izgradio - od građevinskih radova, struje, pa do izrade namještaja. U klubu je do sada ugostio mnoge izvođače, a i sam se često uhvati mikrofona.

Uz ugostiteljstvo Matej karijeru želi graditi kao samostalnu umjetnik, pjevač i kantautor. Već ima objavljenih nekoliko singlova i video spotova. Mateju je glazba na prvom mjestu, ona je njegov duševni mir i potpuno zadovoljstvo.

No, Matej sve više usmjerava svoju pažnju i na potragu za onom pravom, a zbog toga ga vjerojatno i možemo vidjeti u showu „Ženim sina.“

„Nadam da će mi sudjelovanje u ovoj emisiji donijeti, prije svega, nova poznanstva i nova prijateljstva, ali i puno putovanja i dobre zabave. Još se više nadam da će i mojoj majci ovo “putovanje”, na koje ju nije bilo baš jednostavno nagovoriti, ostati u lijepom sjećanju i da će se i ona uspjeti zabaviti, steći neke nove prijateljice i barem malo pobjeći od posla i svakodnevice“, otkrio nam je Matej koji je blizak sa svojom majkom Ljiljanom.

Matej tvrdi kako bi za njega idealna žena trebala biti ugodna oku, ali i jaka osoba koja će mu biti oslonac, a hoće li se njegove želje preklapati s onima njegove mame, tek ćemo vidjeti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matej Mlađenović (@matej_mladjenovic)

„Ne možeš baš birati u koga ćeš se zaljubiti niti si zadavati neke kriterije, ali volio bih da osoba sa kojom budem ima čvrst karakter, da je samouvjerena, pametna i poduzetna, da je sposobna držati sva četiri kuta kuće i da bude moj čvrsti stup, oslonac i moja motivacija“, govori nam Matej te dodaje kako voli kada su žene nježne i umiljate, opuštene u društvu.

Ne volim grube i neotesane žene bez manira koje puno psuju“, jasan je.

Matejeva majka Ljiljana također ima svoje ideje za to kakva bi trebala biti njezina idealna snaha. Mateju tako priželjkuje poduzetnu, samosvjesnu, vrijednu i čednu djevojku, a pomalo strahuje da će njegova površnost biti njegov najveći neprijatelj pri odabiru partnerice. Naime, sumnja da bi mu dobar izgled djevojke mogao biti važniji od njezinih vrlina.

Ipak, Matej se s time baš i ne bi složio. On smatra da bi se njegovi kriteriji mogli preklapati s onima njegove majke.

„Iako ona možda ne misli tako, ja mislim da možda čak i hoće. Nismo baš nikada previše razgovarali o tim stvarima, tako da će svakako biti zanimljivo“, govori nam Matej.

Matej je već bio jako zaljubljen, no to je kako sam kaže, bilo davno. Sada tu opčinjenost naziva dječačkom zaljubljenošću i spreman je za novu ozbiljnu vezu. Ovaj romantik jasan je u svom pogledu na stvari.

Vjerujem u pravu ljubav, samo ju trebamo naći, uhvatiti i ne pustiti je kad ju nađemo“, odlučan je.

Hoće li mu to poći za rukom, uskoro ćemo saznati.

Više o showu ''Ženim sina'' čitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene