Sada je sve jasnije!

Frano Ridjan priznao nam je što se krije iza njegove promjene imidža, a i što supruga kaže na sve to: "Nisam imao izbora!"

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Igor Mešin - 5 Frano Ridjan i Igor Mešin - 4 Frano Ridjan i Igor Mešin - 3 Frano Ridjan i Igor Mešin - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan +19 Frano Ridjan - 3 Galerija

S našim voditeljem Franom Ridjanom razgovarali smo uoči nove sezone Supertalenta koji se na male ekrane vraća ove nedjelje, 24. rujna.

Pred nama je jubilarna, deseta sezona omiljenog showa "Supertalent", a kroz koju će nas i ovaj put voditi voditeljski dvojac koji čine Igor Mešin i Frano Ridjan. 

Tim smo povodom razgovarali s Franom koji nam je priznao kako novu sezonu iščekuje s velikim uzbuđenjem kao i svoju prvu.

"Naravno! Iščekivanje prve emisije donosi slatku napetost, a treme nema kad smo sve audicijske emisije snimili tijekom ljeta i naši kolege montažeri rade sjajan posao", otkrio nam je Frano. 

A čemu se nekako najviše veseli?

"Najviše se veselim uspjehu Igorovog i mog zlatnog gumba, točnije saznanju kako će naši gledatelji prihvatiti taj odabir", priznao je sa slatkim uzbuđenjem.

Frano i Igor jako su dobro kliknuli u samom startu, a evo kakvi su si kada se kamere ugase.

"Hvala na komplimentu! Mi se šalimo da smo kao stari bračni par koji prvo rješava prioritete - organizaciju prehrane, ostalo se složi samo od sebe. Nemam primjedbi na izvanbračnog partnera", našalio se Frano.

Kada tako dobro funkcioniraju ispred kamere, zanimalo nas je druži li se privatno s njim ili možda s nekim od članova žirija.

"Ne, ali ne zato što se ne volimo, nego što svatko od nas radi toliko različite stvari da se ne srećemo između snimanja. Ako se to nekim čudom dogodi, izljubimo se kao daleki rođaci", pojasnio je.

Franu smo pitali i s kojim bi se on talentom prijavio u show, da ima tu priliku, a da nije ples za koji znamo da mu dosta dobro ide.

"Plešem ja pristojno, ali ni blizu kao naši kandidati pa bih to preskočio, ali bih se prijavio s tehno-tkanjem ili nekom novotarijom koju još nismo nikada imali", maštovit je Frano.

U posljednje vrijeme viđamo ga s novim imidžem, kako to da se odlučio na promjenu i pustio bradu i što je supruga rekla na to?

"Nisam odličio ja, odlučio je naš stilist Marko Grubnić u dogovoru sa šeficom šminke Martinom Novaković. Nisam imao izbora! Supruga se kao i ja smije jer moja brada prirodno ne izgleda tako. Puno na njoj moraju raditi, ali me zabavlja. Čim snimanje završi, ja se obrijem pa me Marko grdi", otkrio nam je Frano.

Iza njega je dugogodišnja uspješna karijera pa nas je zanimalo koji mu je najdraži trenutak?

"Sjajno pitanje! Nisam nikad o tome razmišljao jer imam puno prijeđenih kilometara, ali možda doček reprezentacije 2018. godine. Najgledaniji TV prijenos u povijesti, više od 11 sati na bini, sa stotinama tisuća ljudi, a da nikome dlaka s glave nije pala", priznao je Frano.

Ovo ljeto je za njega bilo dosta radno, je li imao vremena za odmor?

"Uspjeli smo spojiti 15 dana koliko je moja supruga imala pravo iskoristiti i uživali. Murter, Korčula, Zadar. Sad se čini kao da je bilo prošle godine", zaključio je.

I za kraj, što gledatelji mogu očekivati od Frane u novoj sezoni Supertalenta?

"Od mene mogu očekivati punu predanost timu Supertalenta, ali prije svega apsolutnu podršku svim kandidatima. Dodam li tome novi imidž, za sada izgleda kao nešto što do sada niste vidjeli!", najavio je Frano.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić i Konstantin Haag +25 Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Celebrity Zvijezde Kumova uhvaćene u romantičnim trenucima: Inače čuvaju svoju privatnost, no ove fotografije sve govore

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor - 4 Sarah Paulson i Holland Taylor - 3 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 +19 Holland Taylor i Sarah Paulson - 1 Zanimljivosti Ljubavna priča ovih dviju glumica počela je sasvim slučajno, a zbog razlike od 32 godine nitko nije ni vjerovao da će potrajati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene