Iskrice se odmah pojavile!

Ljubavna priča ovih dviju glumica počela je sasvim slučajno, a zbog razlike od 32 godine nitko nije ni vjerovao da će potrajati!

Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor - 4 Sarah Paulson i Holland Taylor - 3 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Holland Taylor i Sarah Paulson - 1 Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson i Holland Taylor Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 +13 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 3 Galerija

Ljubavna priča Sare Paulson i Holland Taylor počela je sasvim slučajno, a čak im ni razlika od 32 godine ne predstavlja problem.

Ljubavna priča slavnih glumica Sare Paulson i Holland Taylor jedna je od zanimljivijih u Hollywoodu i traje već godinama, a sve je počelo s malim flertom na društvenim mrežama.

48-godišnja Sarah i 80-godišnja Holland upoznale su se još 2005. godine, zapravo deset godina prije nego su počele izlaziti, na jednoj zabavi kada su obje bile u drugim vezama, ali iskrice među njima odmah su se pojavile.

Sarah je tako jednom prilikom u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen" u siječnju 2019. godine otkrila da su se njih dvije nekako zaljubile, a zatim počele pratiti jedna drugu na Twitteru i da joj se Holland javila porukom.

Nakon što su potvrdile svoju vezu 2015. godine, izazvale su veliko zanimanje javnosti i postale jedan od najpoznatijih LGBTQIA+ parova u Hollywoodu, a dodatnu su pozornost privukle i po velikoj dobnoj razlici od čak 32 godine. Zbog toga su mnogi njihovoj ljubavi davali male šanse, ali one su unatoč svemu i dalje u sretnoj vezi.

"Nisam izabrala da se zaljubim u osobu u koju sam se zaljubila. Ali mislim da je ljudima zanimljivo to što je na papiru sve nekonvencionalno", rekla je za Elle u intervjuu 2018. godine Sarah, koja tvrdi da Holland najljepša žena koju je upoznala u životu.

Sarah je od 2004. do 2009. godine bila u vezi s glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme. Prije starijih glumica ljubila je muškarce, a čak je bila i zaručena za svog kolegu Tracyja Lettsa.

Holland je inače javnosti najpoznatija iz serije "Dva i pol muškarca", u kojoj je utjelovila nezaboravnu Evelyn Harper, Charliejevu i Alanovu majku, dok je Sarah ostvarila brojne zapažene uloge, a među posljednjima je sestra Mildread u hvaljenoj seriji "Ratched".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara - 1 +25 Sofia Vergara - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je izvela jedna od najljepših žena svijeta kad je čula da ju je bivši zamijenio 18 godina mlađom, poruka je jasna!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 3 Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley - 2 Elizabeth Hurley - 10 +20 Elizabeth Hurley - 9 Celebrity Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene