"Ples je život"

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić komentirali pad na pozornici: "Dobro nam je došao"

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (FOTO: Anamaria Batur) Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (FOTO: Anamaria Batur) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (FOTO: Anamaria Batur) Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (FOTO: Anamaria Batur) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Galerija

Razgovarali smo s Josipom Pavičić Berardini i Damirom Horvatinčićem koje gledamo kao plesni par showa "Ples sa zvijezdama".

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini i njezin plesni partner Damir Horvatinčić prokomentirali su nam svoj ples, strastveni tango, za vrijeme čijeg su se izvođenja u jednom trenutku našli i na podu.

Pogledaj i ovo Plesni dvoboj u rumbi (Video: Ples sa zvijezdama) - 1 Otplesali posljednji ples Žiri im nije bio naklonjen: Show "Ples sa zvijezdama" napustili Damir i Helena

Na samo početku Damir je pohvalio Josipu i primijetio neke svoje greške te zaključio kako i mentori nekad griješe.

Njihova izvedba u posljednjoj emisiji doista bi bila savršena, da im se nije dogodio taj nezgodan pad koji možda i nije bio tolika greška. "Pogledaj kako sam te digla odmah", nasmijala se Josipa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Ja nisam ni svjestan što se ovdje dogodilo. Jednostavno mi se okliznula noga, to je bila ta stotinka i poletili smo", zaključio je Damir.

Ipak, na kraju su zaključili kako im je taj pad dobro došao jer su iz njega nešto i naučili.

"Ja sam ovih dana dobivala mnogo komentara i poruka od obožavatelja i razgovarala s onima koje poznajem i ne poznajem. I zapravo sam povukla paralelu sa životom. Jer ustvari život je pun uspona i padova, kako u plesu tako i u životu. Zato sam jako sretna što smo tako reagirali, ustali smo odmah i nastavili kao da ništa nije bilo. Točno u ritmu, kao da se ništa nije dogodilo. I zato govorim svima da bi se tako trebali ponašati u životu", zaključila je Josipa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

Damir nije ništa manje od svoje plesne partnerice ni očekivao.

"Ja sam i očekivao da ćeš ti brzo ustat, prošla si tu neku školicu i borac si. Bio sam ponosan na tebe", rekao joj je Damir.

Na kraju su zahvalili svim obožavateljima i glasačima koji ih bodre iz emisije u emisiju.

"Htjeli bismo zahvaliti svima, pozdravljamo sve naše glasače i vjerne obožavatelje. Uskoro nas čeka nova emisija, treniramo punom parom i nadamo se da ćemo opravdati vašu ljubav i očekivanja", izjavio je Damir.

Josipa nam je i otkrila sadržaj jedne poruke koji ju je posebno dirnuo.

"Dobila sam poruku koja je glasila "Čestitam ti Josipa pa i na tom padu, jer u njemu se vidi kakav si čovjek. Dakle, digla si se i odmah podigla svog partnera na noge", otkrila je Josipa i dodala kako je bila oduševljena njome.

"Hvala vam ljudi, dat ćemo sigurno sve od sebe", poručila je Josipa svim glasačima i obožavateljima na kraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Horvatincic (@damir_horvatincic) on

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +5 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Plastična stražnjica i još plastičnije lice: Nikad deformiranija Khloe Kardashian zaprepastila obožavatelje  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene