Bravo!

Indira ima novi razlog za slavlje: "Samo mi se nižu dani za pamćenje, prepuni lijepih trenutaka"

Indira Levak Indira Levak Indira Levak/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak osvojila je prvu nagradu Oskar popularnosti za svoj album "Valkira".

U Banjoj Luci održana je dodjela 23. Oskara popularnosti koja je publici priredila spektakularni glazbeni show, gdje su gostovale najveće regionalne zvijezde. Nastupila je i naša pjevačica Indira Levak, koja je svojim energičnim nastupom rasplesala publiku, a njezin album "Valkira" osvojio je Oskar popularnosti.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Jacques, TLZP "Meni si ti bolji" Je li "Gospodin Glas" dobio konkurenciju? Nakon škakljivih komentara, oglasio se i sam Jacques!

"Moram priznati da mi se u posljednje vrijeme samo nižu dani za pamćenje, prepuni lijepih trenutaka! Veselje, radost, sreća - te riječi najbolje opisuju i večer kada je moj prvi samostalni album 'Valkira' osvojio nagradu za pop-album godine u regiji! Veseloj banjolučkoj publici zahvalila sam na najbolji način - pjesmom i obećala da se uskoro družimo i na koncertu! Hvala mom autorskom timu i RTL Musicu na odlično odrađenom poslu, 'Valkira' je postigla sve što smo htjeli", izjavila je uvijek dobro raspoložena Indira, koja već radi na novom albumu koji bi do kraja godine trebao biti predstavljen publici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Osim glazbenim uspjesima, Indira se veseli i novoj sezoni showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", koji se vraća na male ekrane u nedjelju 8. ožujka, a u kojem ćemo ju gledati kao članicu žirija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene