biste li i vi?

Imali su svijet na dlanu: Zvijezde koje su se odrekle hollywoodske slave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi sanjaju o svjetskoj slavi, no neki od onih koji su je imali rado su se slave i odrekli. Sjećate li ih se i dalje?

Premijere, snimanja, darovi i pogodnosti s jedne strane, ali i javni život i paparazzi s druge strane. Hm, nije lako biti slavna osoba a neki od poznatih glumačkih imena slave su se i odrekla – dobrovoljno.

Pogledaj i ovo Geena Davis (Foto: Profimedia) Propala joj 4 braka Nekad je zavodila Brada Pitta i osvajala osmijehom: Zvijezdu legendarnog filma teško ćete prepoznati...

Slavne zvijezde koje i nakon smrti zarađuju milijune

Geena Davis
slavu je stekla u filmu 'Thelma & Louise', kasnije je snimila sitcom TV seriju, no osjećala je kako to nije sve što želi dati i kako prezentirati žene u medijima. Davis danas više ne glumi, no zato je osnovala institut za istraživanje položaja žena i spolne nejednakosti.


I Mia Farrow danas je svjetski poznato ime, i ne samo zbog skandala s Woody Allenom. Bivša glumica aktivna je UNICEF-ova ambasadorica te često pomaže siromašnoj djeci u Chadu i Darfuru.

Zvijezde meksičkih sapunica: Otkrivamo gdje su danas

Sjećate se teen zvijezde Alicie Silverstone? Bila je miljenica Hollywooda, no ona nije samo htjela biti slavna ljepotica. Jedna je od najvećih zagovornica eko proizvodnje, veganstva i holističnog životnog stila.

I nekadašnja dječja zvijezda Mara Wilson, koja se proslavila u filmovima poput 'Malitde' i 'Tatica u suknjici', odustala je od karijere u Hollywoodu. Danas je ona mlada dama sa stavom kojeg redovito izražava na svojem blogu, a jedna je i od predstavnica neprofitne organizacije koja pomaže mladima.

Dječje zvijezde danas - Gdje su i što rade? Sve smo istražili!

Paul Newman možda je imao sjajnu karijeru, no nakon glume se bacio u proizvodnju. Iako od 2008. nije među živima, njegovi proizvodi namijenjeni za dječje kampove i siromašne diljem svijeta prepoznatljivi su kao i njegova glumačka karijera.

A sjećate li se Ricka Moranisa iz filma 'Istjerivač duhova'? Počeo je svoju karijeru na kanadskom radiju, a zatim su uslijedile uloge  i u filmu 'Draga smanjio sam djecu', 'Spaceballs'... No, od glume je odustao 1991. kada  mu je preminula supruga kako bi mogao odgajati svoju djecu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene