Jeste li znali?

Igor Tudor u duši je pravi romantik koji voli 'balun', ženu i Hajduka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zanimljiv detalj iz biografije novog trenera Hajduka svakako je taj da je prije svadbe supruzi otpjevao srcedrapajuću pjesmu na svadbi!

Nogometaš Igor Tudor ovog tjedna postao je trener prve momčadi Hajduka nakon što je prethodno vodio kadete splitskog ponosa.



>> Sunce izmamilo poznata lica na splitsku špicu

Pogledaj i ovo Igor i Stefanija Tudor iznenadili i jednim potezom! Ovaj poznati domaći par stvarno rijetko viđamo, godinama izbjegavaju medije, ali zbog Graše su napravili iznimku!

Igor je svojevremeno bio jedan od najboljih braniča i to dok je igrao u Juventusu, kažu sportski znalci. Osim toga, član je Vatrenih s kojima je 1998. godine osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj kad je zapravo postao jedan od najomiljenijih domaćih sportaša.
 

Nogometaš se vjenčao sa suprugom Stefanijom 2005. godine, a zajedno su prije toga bili pet godina u vezi. Zanimljiv je detalj s njihove svadbe koja je bila na prelijepom Hvaru, da je Igor, poznat po tome da ne voli novinare, angažirao svoje prijatelje da tjeraju radoznale fotografe i snimatelje što dalje od njih.

Prije svadbe Tudor je pokazao kako je pravi romantik pa je svojoj supruzi otpjevao 'Da te mogu pismom zvati'. Par se prvo vjenčao u konkatedrali Svetog Petra u Splitu da bi se potom sa 170 uzvanika uputili unajmljenim katamaranima na Hvar.

Među brojnim uzvanicima tada su se na njihovoj svadbi pojavili i Bilić, Dario Šimić i Stipe Pletikosa. Bivša manekenka i prva pratilja Miss Dalmacije Stefanija Tudor, djevojački Lešić, danas je asistentica na Ekonomskom fakultetu, a njihova sina Roka rodila je 2006. godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene