Gdje su kilogrami?

Tajila da je rodila, a sada je sve izbezumila fotografijom tanašnog strukića: "Ti si iz druge galaksije?"

Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Galerija

Iggy Azalea se na društvenim mrežama pohvalila top formom nakon rođenja prvog djeteta.

Proslavljena australska reperica Iggy Azalea nedavno je šokirala obožavatelje priznanjem da je nedavno u tajnosti rodila sina, jer nitko nije znao uopće da je trudna, a sada ih je ostavila bez teksta pohvalivši se istesanom linijom ubrzo nakon poroda.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

30-godišnja Iggy je na profilu na Instagramu objavila fotografiju i video na kojima pozira u uskom crnom topiću i crnim hlačama, a nikome nije promaknuo njezin tanašni strukić i ravan trbuh kojima se rijetke novopečene majke mogu pohvaliti.

Fotografiju je vidjelo 13,4 milijuna njezinih pratitelja, a mnogi od njih se pitaju kako joj je pošlo za rukom u tako kratkom vremenu vratiti staru liniju.

"Kakva si ti kraljica", "Kosa, tijelo, sve", "Jednostavno, wow", "Oduzimaš dah, jednostavno si predivna", "Prekrasna mama", "Ti si iz druge galaksije", "Ne mogu vjerovati, ti si savršena majka", "U čemu je tvoja tajna", komentari su koje su joj slali obožavatelji sa svih strana svijeta i divili joj se.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Sretnu vijest da je postala majka objavila je na profilu na Instagramu i ostavila svoje obožavatelje u šoku, iako se o tome počelo nagađiti prije nekoliko mjeseci.

"Imam sina. Čekala sam da pravi trenutak da nešto kažem, ali čini se da što više vremena prolazi to bolje shvaćam da ću se osjećati anksiozno u vezi dijeljenja te vijest s cijelim svijetom. Želim čuvati njegovu privatnost ali želim da znate kako on nije tajna i da ga neopisivo volim", napisala je Iggy u objavljenoj priči na profilu na Instagramu.

Ime oca nije otkrila, no šuška se kako je riječ o reperu s kojim su ju prvi put povezali još u ljeto 2018. godine, 23-godišnjem Playboiju Cartiju. Nagađanja o njihovoj vezi krenula su nakon što je DJ Akademiks na svom profilu na Instagramu čestitao Iggy i njezinom čovjeku na dolasku prinove.

"Čestitam Iggy Azalea i Playboiju Cartiju na rođenju sina", napisao je u čestitci koja je izazvala mnogo pozornosti njezinih obožavatelja.

Tijekom veze Iggy i Playboi Carti prekidali su nekoliko puta, no čini se kako su odlučili obnoviti romansu, a kao kruna ljubavi stigao im je sinčić.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +2 Maja Šuput - 7 inMagazin Šuput uživa u bračnoj idili, a našeg novinara pozvala je u rodilište: ''Ja sam se opet zaljubila u svog muža!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene