Dani za ljubav

Ona je od njega starija 13 godina, mnogi misle da njihova ljubav nije prava, no oni slave već 22. godišnjicu braka

Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Galerija

Riječ je o 49-godišnjem australskom glumcu Hughu Jackmanu i njegovoj 13 godina starijoj supruzi Deborri-Lee.

Za ovaj se holivudski par često može čuti kako je "kontroverzan".

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Radi se o 49-godišnjem australskom glumcu Hughu Jackmanu i njegovoj 13 godina starijoj supruzi Deborri-Lee Furness s kojom je u sretnom i skladnom braku od davne 1996. godine.

Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Foto: Getty

A upravo u velikoj razlici u godinama leži njihova "kontroverznost", jer čini se kako je svijet još uvijek naviknut samo na parove kod kojih razlika u godinama ide u korist jačeg, a ne ljepšeg i nježnijeg spola. Iako bračni par Jackman nije jedini takav holivudski par, svakako je jedan od najpoznatijih.

A njihova obitelj koja broji i dvoje djece, posljednjih se dana odmara na talijanskom otoku Capriju koji je vrlo popularna ljetna destinacija bogatih i slavnih.

Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Fotografije para s broda su nas i podsjetile na njihovu ljubavnu priču koja je započela u Australiji, gdje su oboje i rođeni, na setu snimanja televizijske serije Correlli u kojoj je Deborra-Lee imala glavnu ulogu. Hugh je nakon toga ostvario svjetsku karijeru pa su preselili u Hollywood, dok je njegova supruga ostala poznata uglavnom samo australskoj publici.

Glumca su često u medijima optuživali da je njegov brak samo paravan i da je on zapravo gay te da je to jedni razlog zašto je ovaj holivudski zavodnik oženio toliko stariju damu. No Hugh je već puno puta u medijima istaknuo da je Deborra-Lee najbolja stvar koja mu se dogodila u životu te da mu je drago što su se upoznali prije nego što je ijedno od njih bilo slavno.

Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par zajedno ima dvoje djece, sina Oscara i kćer Avu koje su posvojili nakon što je ona imala dva spontana pobačaja, a unatoč raznim glasinama, duo izgleda zaljubljeno kao i prvog dana.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene