Hop Hop Hop

Zeko bijesan na zečicu jer smatra da širi laži, a ona tvrdi da govori istinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holly Madison u svojoj je autobiografiji 'Down The Rabbit Hole' navela neke stvari koje se starom zeki nisu ni najmanje svidjele.

Hugh Hefner, glavni zeko u Playboyu, optužio je bivšu djevojku Holly Madison za pokušaj prepravljanja povijesti u svojoj knjizi 'Down The rabbit Hole'.

Pogledaj i ovo showbuzz šokirala detaljima Slavna je zahvaljujući skandaloznom životu s 53 godine starijim muškarcem o kojem je napisala knjigu

Holly u knjizi tvrdi kako je tijekom svog boravka u Playboy vili bila verbalno i emotivno zlostavljana. Naglasila je kako Hugh vječito bio u komfliktu sa svojim ljubavnicama.

Nije sve seks i zabava. Slavna Playboyeva vila krije i mračne tajne

Hugh je brže bolje sve to demantirao u izjavi za 'Us Weekly' magazin: 'Tijekom svog života imao sam priličan broj romantičnih veza sa divnim ženama. Mnoge od njih danas žive, sretne, zdrave i produktivne živote i drago mi je što smo ostali prijatelji'.

'Ipak ima ih nekoliko koje su odlučile prepravljati povijest kako bi ostale u centru pažnje. Kako kažu, ne možeš sa svima biti dobar', rekao je Hefner.

'Bila sam ili jako pijana ili nadrogirana kako bih preživjela seks s njim'

Bez obzira na njegovu izjavu, Holly i dalje tvrdi kako je ona ta koja govori istinu. Holly koja se udala i ima dvoje djece kaže kako s Hughom nije razgovarala četiri godine i kako nema razloga bilo što izmišljati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene