U 58. godini

Skromna svadba u općini: Konačno se oženio Hugh Grant!

Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) +0 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 2 Galerija

Hugh Grant i producentica Anna Eberstein vjenčali su se u petak u Londonu. Zajedno imaju troje djece.

Hugh Grant, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Zapravo ljubav", oženio se prvi put u 58. godini, izvješćuju britanski mediji u petak.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Svi se kad-tad smire Nijednoj ženi do ove nije uspjelo smiriti velikog zavodnika koji je predivnu bivšu prevario s – prostitukom

Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, vjenčao se sa švedskom televizijskom producenticom Annom Eberstein (39) na skromnom vjenčanju u općini četvrti Chelsea u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.

Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty

Eberstein je majka troje Grantove djece. Zvijezda filma "Zapravo ljubav" ima još dvoje djece s bivšom partnericom Tinglan Hong. Fotografije prikazuju Granta i Eberstein kako izlaze iz matičnog ureda u londonskom Chelseaju u petak i poziraju za fotografije na stepenicama ispred matičnog ureda s malenom skupinom članova obitelji. Grant je odjenuo tamnoplavo odijelo a njegova supruga plavu košulju i bijelu suknju.

Grant, jedan od najpoznatijih komičnih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje djevojke, glumice Elizabeth Hurley, nakon što su zajedno proveli 13 godina.

Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia)

"Ne vjerujem baš u brak", rekao je časopisu People 2015. "Vidio sam jako malo pozitivnih primjera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku."

Grant, koji je nastupio i u dva nastavka "Dnevnika Bridget Jones", našao se na naslovnicama žutog tiska kad je uhićen u Los Angelesu 1995. s prostitutkom. (HINA)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene