privukla veliku pozornost

Svi žele znati tko je Hrvatica specifične ljepote čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham: "Ovaj nos je tako predivan!"

Lucy Marković Lucy Marković Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Marković - 1 Lucy Marković - 2 Lucy Marković - 3 Lucy Marković - 4 Lucy Marković - 5 Lucy Marković - 6 Lucy Marković - 7 Lucy Marković - 8 Lucy Marković - 9 Lucy Marković - 10 +12 Lucy Marković - 11 Galerija

Victoria Beckham u svojoj novoj kampanji angažirala je manekenku hrvatskih korijena Lucy Marković.

Suprugu Davida Beckhama, dizajnericu Victoriju Beckham, na Instagramu prati više od 32 milijuna ljudi, a ovih dana je posebnu pozornost njezinih pratitelja privukla fotografija jedne Hrvatica.

Victorija ju je angažirala za novu kampanju svojega brenda, a zbog njezine specifične ljepote mnoge je zanimalo tko je ona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Prekrasna! Ovaj nos je tako predivan", "Možemo li znati ime ove prelijepe dame?", "Tako je lijepa i prirodna", "Očaravajuća", neki su od komentara ispod fotografije na Victorijinu Instagramu.

Riječ je o manekenki Lucy Marković, koja je rođena i odrasla u Australiji, ali se ponosi svojim hrvatskim korijenima, što se može vidjeti i na njezinu profilu na Instagramu, gdje se predstavlja kao Hrvatica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝔏𝔲𝔠𝔶𝔞𝔫𝔫𝔞 (@lucymarkovicc)

Lucy je izgradila manekensku karijeru zahvaljujući showu Australia's Next Top Model, u kojem je 2015., sa samo 16 godina, završila na drugom mjestu. Otad je nosila revije za neke od najpoznatijih dizajnerskih kuća, kao što su Versace i Givenchy, te je krasila naslovnice brojnih svjetskih modnih časopisa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝔏𝔲𝔠𝔶𝔞𝔫𝔫𝔞 (@lucymarkovicc)

  1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 +28 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Celebrity Zlatana Ibrahimovića zasjenila njegova 11 godina starija partnerica koja se većinu vremena skriva od javnosti   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene