Ne čini se ugodno

David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham David Beckham/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria i David Beckham David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham David Beckham Harper Beckham - 2 David Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 +18 David i Victoria Beckham ljetuju u Hrvatskoj Galerija

Victoria Beckham pretjerala je s vježbanjem u teretani, a što je svima na Instagramu pokazao njezin suprug David Beckham.

Slavni umirovljei nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria poznati su po velikoj ljubavi prema vježbanju i održavanju forme, no on je sada otkrio kako je njegova supruga kolabirala nakon jednog posebno intenzivnog treninga.

49-godišnja Victoria poznata je po svom iscrpljujućem režimu vježbanja, za koji je jednom prilikom rekla da uključuje 60 minuta vježbi ruku i nogu, toniziranje i kondicijske treninge, i puno plankova. Međutim, čini se da je u ponedjeljak otišla malo predaleko jer je David objavio na Instagramu dvije fotografije kako leži na podu pored svoje opreme u teretani, nakon treninga sa slavnim fitness trenerom Bobbyjem Richom.

"Nije da je moja žena dramatična ili tako nešto, ali ovo se dogodilo jutros", napisao je David.

Victoria je također podijelila fotografije i snimke na svojoj Instagram stranici uz natpis: "Želim drijemati".

Victoria je inače pedantna kada je riječ o zdravoj prehrani i tjelovježbi. Govoreći o svojoj vrlo, vrlo discipliniranoj rutini, za koju je rekla da je čini najsretnijom, za časopis The Guardian's Weekend ispričala je kako njezin dan počinje između 5.30 i 6 ujutro trčanjem od 7 kilometara na traci, što je mješavina brzog hodanja uzbrdo i trčanja.

"To je jedini put kad gledam TV – boxsetove, dokumentarce pa se tome veselim. Traje 45 minuta", otkrila je.

Nakon toga slijedi sesija s osobnim trenerom u Victorijinoj privatnoj teretani, koja uključuje 30 minuta za noge, 30 minuta za ruke, toniranje i kondicioniranje, zatim gomilu plankova i slično. David također voli vježbati s modnom mogulicom, a nedavno je podijelio video u kojem leže na prostirci za vježbanje držeći se za ruke dok su se znojili radeći trbušnjake.

Beckhamovi su se nedavno našli pod svjetlima reflektora u listopadu kada je prikazan Davidov novi Netflixov dokumentarac, "Beckham". Željno iščekivana dokumentarna serija prikazuje njihov odnos para danas i kroz godine, kao i nevolje kroz koje su prošli poput Davidove afere s Rebecom Loos.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Noa Moskaljov Martina Tomčić i sin Noa Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug +25 Martina Tomčić i suprug Celebrity Evo kako izgleda sin Martine Tomčić, ima dugu kosu, sluša heavy metal i gradi redateljsku karijeru!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene