Ruše sve predrasude

Priznale svima - u sretnoj vezi s 32 godine mlađom glumicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškanja o Holland Taylor i Sarah Paulson krenula su nakon zajedničkog pojavljivanja na njujorškoj premijeri filma 'Carrol' Todda Haynesa prije dva tjedna.

Holland Taylor i Sarah Paulson nakon nekoliko tjedana šuškanja priznale su da ih povezuje puno više od prijateljstva. Velika zvijezda serije 'Dva i pol muškarca', 72-godišnja diva Holland Taylor, otkrila je da je već više od četiri mjeseca u vezi s 32 godine mlađom glumicom Sarah Paulson.

Pogledaj i ovo Holland Taylor i Sarah Paulson Godine su samo broj Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

'To je najljepša stvar koja se mogla dogoditi u mom životu. Dugih 15 godina pila sam antidepresive i toliko sam bila potonula da se danas pitam kako sam uopće uspjela ostati živa', rekla je glumica za People te objasnila da ju je ljubav spasila od dugogodišnje borbe s depresijom.

Šuškanja su krenula nakon zajedničkog pojavljivanja na njujorškoj premijeri filma 'Carrol' Todda Haynesa prije dva tjedna. Sarah Paulson je svoju naklonost ženama javno obznanila već 2004., kad je prohodala s glumicom Cherry Jones, a Holland jednostavno nije željela da njezin ljubavni život bude tema javnih razgovora pa je to krila.
 

 

@abigailwarren74 #sarahpaulson #hollandtaylor

A photo posted by I DONT OWN ANY OF THESE EDITS (@kiss_my_ahs_) on

 

#tbt #jessicalange #sarahpaulson #hollandtaylor #criticschoice

A photo posted by Jessica Lange Fanpage (@ahsnamegame) on

 

I love that pic !!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene