Internet sve pamti

Prije 13 godina naredila da se video uništi, ali on je sada VANI!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hip hop album Victoria Beckham snimila je davne 2003. godine, a tek je sad ugledao svjetlo dana.

Bivša Spice Girl snimila je hip hop album koji nikad nije ugledao svjetlo dana, sve do sada. Naime, Victoria Beckham je davne 2003. godine kratko surađivala s Damonom Dashom i skrenula u hip-hop produkciju.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Dash je tada jednom priliko izjavio kako Victorijina izdavačka kuća nije sretna zbog činjenice da je došla u New York raditi s njim. 'Zato izmišljaju priče. Izmišljaju razne stvari, a album nisu još ni poslušali. Čuo sam priču da se Victoria prozvala ženskim Eminemom. To je glupost. Ona to nikad ne bi rekla'.

Victoria je prije 13 godina snimila dva albuma, Open Your Eyes i Come Together, ali je shvatila da i nisu nešto posebno te je naredila da se unište sve kopije albuma. No, kako to biva, neke od tih pjesama su se ponovno pojavile na internetu nakon što je demo disk pun pjesama namijenjenih za album prodan prošlog mjeseca na aukciji na eBayu, piše Digital Spy.

Spajsica je u vrijeme snimanja tih pjesama jednom prilikom priznala za The Times, 'Nikad nisam bila tako dobra pjevačica'. Je li to istina, prosudite sami.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene