''S oproštenjem...''

Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: ''Ostao sam razočaran, to mi se nije svidjelo...''

Hiljson Mandela Hiljson Mandela Neja Markičević/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hiljson Mandela - 2 Hiljson Mandela - 3 Hiljson Mandela - 4 Hiljson Mandela - 5 Hiljson Mandela - 6 Hiljson Mandela Hiljson Mandela Hiljson Mandela - 1 Hiljson Mandela - 2 Hiljson Mandela - 4 +18 Hiljson Mandela - 3 Galerija

Treper Ivan Hilje, poznatiji pod umjetničkim imenom Hiljson Mandela, gostovao je u podcastu Skip or Beep bravo! radija. Talentirani glazbenik i tekstopisac, ujedno i član zagrebačke grupe KUKU, voditeljici Tatjani Jurić otkrio je zašto je odbio duet sa Severinom koji je godinama priželjkivao i što misli o pokojnom Massimu.

Odbio je Severinu?

''Odbio sam feat, nije to bilo na kraju kako sam zamišljao. Ja sam više puta rekao da želim snimiti feat sa Severinom. Ja nju pamtim iz djetinjstva, kako je bila prekul, spustila bi se dolje, dala bi nama djeci sladolede, autograme. Ona je bila prvi celebrity s naše Trešnjevke, živjela je u zgradi nasuprot moje, bila je baš susjeda. Ja sam to htio i zbog te povezanosti iz djetinjstva'', pričao je Hiljson. 

Nažalost, do suradnje ipak nije došlo.

''Oni su se bili javili, baš sam bio sretan. Ja sam došao u taj studio i oni su imali već unaprijed gotov verse za mene – verse je zapravo kitica, strofa, što je meni dosta uvredljivo jer ja imam dosta glazbe koju autorski potpisujem, pogotovo što je rep ili trep na pjesmi, a skromnog sam mišljenja da ne može baš bilo tko napisati bolji verse od mene. To mi se nije svidjelo, a osim toga su rekli i da će Sandi Cenov biti. To je ova pjesma Nebo. Ja kada sam htio snimiti pjesmu, htio sam snimiti pjesmu sam s njom. Mene ne zanimaju varijante gdje je sad tu još neka treća osoba. Napravili bismo bomba traku, ja sam uvjeren u to, ja bih dao 150 posto od sebe. Ali nisam ja deset godina repao da dođem - s oproštenjem i netko mi tu napiše tekst. Ostao sam razočaran!'' ispričao je. 

No zato ga je prvi susret s pokojnim Massimom oduševio.

''Veliki profesionalac i izniman čovjek. Malo što sam ga upoznao, imam jako lijepe priče s njim. Kada Zsa Zsa i ja nismo dobili Porina, pored stola je bio Massimo i on nije mogao vjerovati, zagrlio je nju i mene. Bio je tu za nas, ja ću to pamtiti cijeli život. Lik je u mojoj knjizi duša, duša, duša od čovjeka...'' prisjetio se Hiljson. 

Zanimljivo gostovanje Hiljsona Mandele u podcastu Skip Or Beep pogledajte na kanalu radija bravo! na YouTubeu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene