kriju lokaciju

Livaković s lijepom klizačicom koju uspoređuju s Meghan Markle uživa na našoj obali, fotku je komentirao i legendarni golman hrvatske repke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Matić i Dominik Livaković trenutačno se odmaraju na hrvatskoj obali i dijele zajedničke fotografije, no nisu htjeli otkriti na kojoj točno lokaciji uživaju.

Nakon što je hrvatska reprezentacija ispala s Eura 2020., golman Dominik Livaković (26) uživa s djevojkom Helenom Matić (27) u odmoru na našoj obali. 

Dizajnerica je podijelila nekoliko njihovih fotografija, no nije htjela otkriti gdje ljetuju. Na jednoj od slika Helena i Dominik sjede na kamenom zidiću i poziraju, dok na ranije objavljenoj, koju je podijelio i nogometaš, stoje na stijeni. 

"Najljepši", "Najbolji golman, najbolji par", "Slatkići", "Najslađi", "Uživajte, golupčići", "Moj miljenik", komentirali su njihovi pratitelji, a neki su pitali i nalaze li se u Komiži.

Livakovićevu je fotografiju komentirao i golman Danijel Subašić, koji je ostavio nekoliko emotikona, među kojima su bila i srca. Inače, dinamovac i lijepa klizačica vezu su započeli u ljeto 2017. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic)

Helena često dijeli njihove zajedničke fotografije, kao i Dominik, no za razliku od nje on taji detalje o njihovoj vezi. "Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled", rekla je jednom za Novu TV.

Svojedobno je Helena, koja živi s nogometašem u stanu u Zagrebu, odala i čime ju je Livaković osvojio. "Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit", rekla je za Jutarnji list.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

Helena je u listopadu prošle godine diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. "Obrana diplomskog u doba korone", napisala je na Instagramu pokraj fotografije na kojoj sjedi uz laptop.

Njezinim se uspjehom tada pohvalio i Dominik te podijelio njezinu fotografiju na Instagramu storyju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene