Novi singl

Sjećate se nje? Vraća se na domaću scenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesmu 'Sada znam da je ljubav slijepa' predstavlja nam Helena Bastić koja se vraća na hrvatsku glazbenu scenu nakon dulje pauze! Pogledajte što nam je pripremila!

Spot za novu pjesmu Helene Bastić 'Sada znam da je ljubav slijepa' sniman je u prelijepom ambijentu Hotela Villa Radin u Vodicama i na jedrilici ACI marine Vodice, a snimatelj Šime Strikoman uspio je prenijeti prekrasne kadrove vodičkog arhipelaga u ljubavnu priču ove pjesme.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi spot VIDEO Helena poručuje 'Reci mi'

Natalie Dizdar u finalu Stelle - otpjevala svoj veliki hit 'Grijeh'

Montažu i produkciju spota potpisuje Belamarimages iz Zagreba. 'Ova kratka priča govori o nezaboravnim trenucima ljubavi između dvoje ljudi koja ostaje tinjati i kada su razdvojeni. Kadrovi su snimani krajem mjeseca studenog i dočarali su kraj ljeta i početak zime na moru. Nadam se da će se video spot svidjeti publici', poručila je Helena.

Poznata domaća pjevačica proslavila sa svojim funk bendom The Bastardz koji je osnovan 1990., a iza njih su veliki domaći hitovi poput 'Tvoja ljubav', 'Disco', 'Luda zbog tebe'... i mnogim drugim. Iz benda je izašla 2006., a sada je ponovno na sceni sa svojim novim singlom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene