Životni pad

Bila je predivna plavuša i zvijezda malih ekrana, a onda je sve prokockala zbog ovisnosti

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +2 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear na Instagramu je otkrila kako je na trećem stupnju liječenja ovisnosti o alkoholu.

Američka glumica i poznato televizijsko lice iz hit-serija "Dinastija", "Melrose Place" i "Spin City" nekoć je slovila za predivnu plavušu koja je uveseljevala gledatelje diljem svijeta, a danas je posrnula 58-godišnjakinja koja je otvoreno progovorila o svojoj borbi s ovisnosti. 

Pogledaj i ovo Heather Locklear Ovo je baš teško gledati Osvanuo zabrinjavajući video bivše glumačke zvijezde, snimljena je kako priča sama sa sobom i čudno se ponaša

Naime, Heather je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju iz svoje sobe u klinici za odvikavanje od alkohola. Na ogledalu ispred njezina kreveta vidi se ružičastim ružem ispisana molitva u tri koraka, a koja glumici ulijeva snagu potrebnu kako bi izašla na kraj s alkoholičarkom u sebi.

"Bože, nudim se tebi. Da gradiš sa mnom i da odlučiš što sa mnom. Odriješi me okova mene same", napisala je glumica na svoje ogledalo. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yeah baby

Objavu dijeli Heather Locklear (@heatherlocklear)

Heather se trenutačno nalazi na odvikavanju sudskom odlukom, a pokušava prigrliti zdraviji način života. Treći korak procesa odvikavanja usmjeren je na pronalaženje vjere i okretanje Bogu, stoga ne čudi što je Heather trenutačno usredotočena na molitve višem biću koje bi joj trebalo olakšati njezine nedaće. 

Glumica je, čini se, u potpunosti prigrlila program u kojem sudjeluje, iako je inicijalno bila prisiljena otići na odvikavanje nakon što je 2018. bila čak dva puta uhićena pijana. Vozila je pijana i svađala se s policajcima. Uz to je odbila pustiti policiju u svoju kuću kada je netko prijavio obiteljsko nasilje u njezinoj obitelji, a i tom je prilikom bila vidno pijana i stvorila je veliku scenu policajcima koje je vrijeđala. Sud ju je stoga odlučio kazniti i poslati na odvikavanje od najmanje 5 mjeseci, koje joj očito pomaže. 

Heather je prošla godina bila vrlo teška. Naime, osim što vodi bitku s alkoholom, dijagnosticiran joj je i rak dojke. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) +10 Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Celebrity Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene