Slavna plavuša

Holivudsku ljepoticu malo tko bi prepoznao u ovako ležernom izdanju, no ona i s 50 godina obara s nogu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Graham pokazala je sjajnu figuru u lepršavoj mini-haljini s cvjetnim uzorkom ispod koje je imala samo bikini dok je šetala prema plaži u Malibuu.

Američka glumica Heather Graham nakon karantene se odlučila opustiti na plaži, a iako se sakrila ispod velikog šešira i sunčanih naočala, svi su se okretali za njom.

50-godišnja glumica pokazala je sjajnu figuru u lepršavoj mini-haljini s cvjetnim uzorkom ispod koje je imala samo bikini dok je šetala prema plaži u Malibuu. Slavna glumica izgleda i više nego dobro za svoje godine, a bez šminke je zasjala u punom sjaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Graham (@imheathergraham) on

Prije pandemije koronavirusa Heather je promovirala novi film "The Rest Of Us" objavljen još prošle godine, a priznala je kako je vrijeme samoizolacije iskoristila za odmor od svega.

U svijet glume krenula je još kao 17-godišnjakinja kada se pojavila u tinejdžerskoj komediji "License To Drive", a kasnije je svakim novim filmom dobivala sve više uloga te je postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica.

Privatni život skriva koliko god može, a nakon prekida s izraelskim scenaristom Yanivom Razom nije odavala previše detalja iz svog života. Par je bio u vezi od 2011. do 2018. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Nije ga mogla ukrotiti niti jedna žena, ali danas s 15 godina mlađe ljepotice ne skida pogled, jasno je i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene