Nova zvijezda regije!

Poslušajte kako zvuči ova ljepotica koju zovu hrvatskom Selenom Gomez, a obožava ju Jelena Karleuša!

Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) +0 Hana Mašić (Foto: PR) Galerija

Hana Mašić već je osvojila naše susjedstvo nakon što je ostvarila odličan plasman na Zvezdama Granda, gdje je i dobila nadimak hrvatska Selena Gomez.

Hana Mašić mogla bi uskoro dobiti titulu najseksi hrvatske pjevačice. Osim odličnog glasa krasi je i sjajan stas, ali i cijeli niz komplimenata koje joj udjeljuju kolege s estrade.

Pogledaj i ovo Hana Mašić (Foto: PR) Karleušina miljenica Hrvatska Selena Gomez pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali i otkrila detalj koji je svima zagolicao maštu

Naime, Hana je već osvojila naše susjedstvo nakon što je ostvarila odličan plasman na Zvezdama Granda, gdje je i dobila nadimak hrvatska Selena Gomez. Taj joj je nadimak dala Jelena Karleuša i od tada je prati.

''Jelena Karleuša mi je dala taj kompliment za vrijeme natjecanja u Zvezdama Granda i, naravno, ostatak žirija odmah se složio s time. Vrlo se lako nosim s tim komplimentom jer je Selena jedna od najljepših žena na svijetu'', kazala je 27-godišnja Zagrepčanka koja svojim pop-folk izričajem već ''razvaljuje'' u susjedstvu. 

Hana je ovih dana izbacila i najnoviji singl ''Nužno zlo'', iza kojeg stoji poznati hit-maker Nemanja Antonić, a na pjesmi se radilo četiri mjeseca. Spot je realizirao Ivan Amić iz SD Solutiona, a scenarij je napravila Minela, inače Hanina sestra. U spotu glumi poznati hrvatski maneken Željko Vlajić.

 

''U jednom trenu bilo mi je neugodno jer smo snimali pomalo intimne scene, tako da je Ivan odlučio izvesti svu ekipu izvan studija kako bi ostao raditi sa mnom nasamo, da bih se ja konačno opustila'', kazala je Hana, koja u novom spotu izgleda prilično izazovno, pa i ne čudi da je mnogi već sada smatraju najseksi hrvatskom pjevačicom.

''Nadam se da će i hrvatski mediji više pisati o mojem radu. Imam sjajne rezultate u regiji, ali ipak najsretnija sam kada se nešto događa u Hrvatskoj, gdje sam rođena. Znam da je moj izričaj pop-folk i često takvi glazbenici teže dobivaju prostor u medijima, ali isto tako znam da će Hrvati itekako slušati moju pjesmu jer je riječ o vrhunskoj produkciji i pjesmi koja s lakoćom ulazi u uho. Već neko vrijeme puno radim, ali sada sam odlučna u namjeri da osvojim i Lijepu Našu, iz koje svakodnevno dobivam veliku potporu brojnih obožavatelja'', kazala je Hana, koja vas poziva da pogledate njezin novi spot, koji će zasigurno dokazati da je Hana vrhunski vokal, da izgleda kao bomba i da s pravom nosi titulu hrvatske Selene Gomez.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene