lijepa pjevačica

Iznenadila fotografijom s plaže: Hana Huljić pozirala u badiću i pokazala svoju vitku liniju

Hana Huljić Hana Huljić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić +0 Hana Huljić Galerija

"Pozdrav ljetu", napisala je Hana Huljić u opisu fotografije na kojoj pozira na plaži te je zaradila hrpu komplimenata na račun svog izgleda

Kći Vjekoslave i Tončija Huljića, Hana, pohvalila se fotografijom s plaže na kojoj je pozirala u badiću te je otkrila svoju lijepu liniju.

"Pozdrav ljetu", napisala je mlada pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira na plaži te je zaradila hrpu komplimenata na račun svog izgleda.

30-godišnja Hana najmlađa je članica obitelji Huljić, a i sama je krenula glazbenim putem poput oca, majke i brata. Rijetko na društvenim mrežama otkriva previše detalja i golišavih fotki, no na račun svoje ljepote često je zovu da bude dio kampanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello summer🐠

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Lijepa pjevačica privlači pažnju i svojim stilom, a nedavno je rekla kako inspiraciju za odjeću pronalazi svuda oko sebe. Iako nije planirala objaviti vlastite singlove jer je bila koncentrirana na klasičnu glazbu, Hana je prije par mjeseci objavila singl i spot "Sedmo nebo".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Instagram) +3 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele uskočila u haljinu koju je nosila prije četiri godine pa još jednom pokazala koliko je zaista smršavjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene