Hmmmm...

Snimljen trbuščić: Stiže li prinova bračnom paru u koji javnost ne vjeruje od početka?

Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

23-godišnja Hailey Bieber poznata je kao Instagram model, ali i supruga Justina Biebera.

Instagram model i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin Bieber, dodatno je užarila vrući Miami.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

23-godišnja Hailey Bieber posljednjih se dana nalazi u Miamiju, gdje snima sportski editorijal za potrebe kojeg se skinula u nekoliko badića.

Zanosna plavuša pritom je mamila uzdahe svih prisutnih svojim besprijekornim tijelom, no u jednom trenutku u žutom jednodijelnom badiću koji je nosila učinilo se kao da se nazire trudnički trbuh.

Kada je spazila paparazze, Hailey je simbolično stavila ruku na taj dio, pa nije dugo trebalo da se obožavatelji zapitaju stiže li mladom paru prinova.

Ipak, radilo se samo o krivom kutu ili nelaskavom odjevnom komadu jer nakon što je uskočila u minijaturni crni bikini, trbuščića više nije bilo.

S njom je na snimanju bio i mnogo slavniji suprug, kojem je pobjegla u zagrljaj čim je ono završilo, pa se čini kako paru u braku doista cvjetaju ruže, iako je malo tko vjerovao u njih. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene