Jezive prijetnje

Zvijezda serije 'Castle' zatražila policijsku zaštitu 'Želim da dobijete rak'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije 'Castel' Stana Katic i njezin suprug Kris potražili su policijsku zaštitu zbog jezivig prijetnji koje primaju na društvenim mrežama.

Maltretiranje je prevršilo svaku mjeru i par je jednostavno morao zatražiti policijsku zaštitu. 'TMZ' doznaje kako je Kris, superug glumice Stane Katic otišao na policiju prijaviti učestale prijetnje koja njegova surpuga prima na društvenim mrežama, konkretno, na Instagramu. Problemi su počeli još prošle godine, ali ove veljače stvari su se drastično pogoršale jer su u prijetnje bili upetljani i članovi obitelji koji nisu javno eksponirani.

Pogledaj i ovo PR nova horor misterija ‘Netko kuca na vrata kolibe’: Hoćete li žrtvovati voljenu osobu kako bi spasili čovječanstvo?

Neki od komentara bili su istinu jezivi, 'Kris, nadam se da ćeš crknuti' i još gori, 'Želim da i ti i tvoja cijela obitelj dobijete rak'. Ono što je par najviše uznemirilo je činjenica da je osoba koja im ostavlja bolesne komentare znala imena članova njihove obitelji, pa čak i psa, a kako glumica tvrdi, imena nigdje nisu javno objavljena.

Policija je uvjerena kako se počinitelj nalazi izvan zemlje, ali za sada s njim nisu ostvarili kontakt.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene