reakcije ne staju

Posvađale se javno zbog presude Billu Cosbyju, pale i teške riječi: "Svi su znali što se događa, nemoguće da ti nisi!"

Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) The Cosby Show (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) +3 Bill Cosby (Foto: Getty Images) Galerija

Oslobađajuća presuda Billu Cosbyju podijelila je javnost, ali i njegove kolege. Glumica koja se s njim pojavila u popularnoj seriji dala mu je podršku, a kolegica joj nije ostala dužna na to.

Glumica Janet Hubert najpoznatija po seriji "Princ iz Bel Aira" napala je na Twitteru kolegicu Phyliciju Rashad koja je podržala odluku suda da Billa Cosbyja pusti iz zatvora nakon što je više od dvije godine bio ondje zbog seksualnog napastovanja.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

"Napokon! Ispravljena je nepravda te je ispravljena pogrešna odluka suda", napisala je 73-godišnja Rashad na Twitteru nakon što je Cosby pušten iz zatvora. Glumica je s Billom radila dugo godina na seriji "The Cosby Show". Hubert joj je brzo odgovorila te je istaknula kako svi znaju u zabavnoj industriji da je Cosby sve ono za što je optužen i napravio. Naglasila je da poznaje barem još pet žena koje nisu rekle svoju stranu priče na sudu, a i njih je slavni glumac napastovao.

"Phylicia o čemu ti pričaš! Ne poznajem te, ali ovo što govoriš je potpuno krivo. Svi su znali što se onda događalo, nemoguće je da ti nisi", napisala joj je Hubert na društvenoj mreži. Nakon toga su pale i teške riječi, a naglasila je i da smatra kako je Cosby jednostavno "stari gad". 

Rashad se kasnije u tvitovima ispričala žrtvama seksualnog napastovanja te je istaknula kako nije htjela biti nepoštena ni prema kome. Sve što je objavila kaže da se odnosilo na konkretan slučaj Billy Cosbyja za kojeg je uvjerena da je nevin.

Bill Cosby je u srijedu oslobođen optužbi za seksualno napastovanje, a pušten je i kući iz zatvora. Fanovima se javio na Twitteru, a njegova odvjetnica je rekla kako jedva čeka provesti vrijeme sa svojom suprugom i djecom.

Podsjetimo, sud je Billa proglasio krivim zbog drogiranja i seksualnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine i od rujna 2018. godine bio je iza rešetaka. Kasnije se Vrhovni sud u Pennsylvaniji složio da će preispitati dva aspekta njegova slučaja, uključujući i odluku suca da tužitelji pozovu još pet svjedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 Celebrity Vruće fotke Kristine Mandarine i bivše Playboyeve zečice! Djevojke su udružile snage i pohvalile se novim potezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene