povjerila nam detalje

Lijepa domaća glumica postaje emotivni borac za pravdu, a otkrila nam je zašto je toliko bliska sa sestrom s malih ekrana

Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić (FOTO: Dnevnik.hr) Lucija Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Galerija

Lucia Glavich Mandarić u seriji "Dar Mar" glumi Milenu Brkljaču, a u intervjuu nam je otkrila detalje sa snimanja te vidi li sličnost sebe i lika koji tumači.

Lucia Glavich Mandarić jedna je od glumica nove serije "Dar Mar", koja se večeras počinje prikazivati na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Radnja serije smjestila se u općinu Dizmovo, u kojoj je Jure Brkljača načelnik, a Milena njegova kćer iz drugoga braka. Upravo Milenu Brkljaču utjelovila je lijepa Lucia.

Milena je odlučna i uporna kao Jure, tatina kći, ali za razliku od Jure koji se bori za sebe, Milena se uvijek bori za pravdu. Nježna, no snažnog integriteta. Iako pametna, emocije vladaju njom i njezinim svijetom. Lucia Glavich Mandarić u intervjuu nam je ispričala vidi li sličnost između sebe i Milene koju glumi u seriji.

"Mislim da je jedina sličnost mene i Milene taj neki inat koji se u njoj probudi kako bi istjerala pravdu i pokazala kako je u pravu. U ostalim stvarima smo dosta različite", kaže Lucia te dodaje kako joj je najdraža Milenina karakteristika upravo to što voli da je svoja i ne da se pokolebati kada nešto naumi. "Kod nje mi se ne sviđa što malo previše prigovara svima", kaže glumica. Domaća glumica ispričala nam je i kako prolazi snimanje serije.

"Svaki se dan dogodi nešto zanimljivo. Cijeli cast je odličan i svi smo super kliknuli, a kako snimamo komediju, uvijek nađemo razloga za smijeh. Ne znam što bih posebno izdvojila, ali svakako nam nikada nije dosadno", priča nam te dodaje kako su joj sve uloge u serijama Nove TV drage. Dosad je glumila Ivanu u seriji "Na granici" te će se publici predstaviti i kao Milena u seriji "Dar Mar". "Gušt mi je bilo igrati Ivanu jednako koliko i Milenu", ističe Lucia. Povjerila nam je i tko joj je od kolega sa seta najviše prirastao srcu.

"Definitivno je to Martina Stjepanović, koju sam upoznala na snimanju serije 'Na granici'. Tada mi je igrala sestru i kliknule smo na prvu. Vrlo brzo smo shvatile da se dobro kužimo i postale smo jako bliske. U novoj seriji mi glumi polusestru, tako da se veselje nastavlja", rekla je glumica.

Lucia Glavich Mandarić dok nije na setu ili u kazalištu, trenira kod svoje trenerice Suzane Štimac, a vikendom voli otići na izlet u okolicu Zagreba. Ispričala nam je i zašto se odlučila upravo za glumu.

"Za glumu sam se odlučila dosta rano zapravo, još u osnovnoj školi. Kad sam krenula u srednju školu, počela sam gledati ispitne produkcije na akademiji, ali nisam odmah nakon srednje upisala glumu. Upisala sam prvo Filozofski fakultet, španjolski i francuski, no na prvoj godini faksa odlučila sam da je ipak gluma moja velika ljubav, pa sam otišla na prijamni. Jezici su mi uvijek dobro išli, ali nije to bilo to", zaključila je lijepa glumica.

Više o seriji "Dar Mar", koju od ponedjeljka gledatelji imaju prilike pratiti na Novoj TV, pogledajte na službenoj stranici.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit - 6 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit +2 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Celebrity Pogledajte spot za pjesmu Petra Graše koji je snimljen na setu nove serije Nove TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene