Dobra forma i veliko srce

Zvijezda serije "Na granici" sudjelovat će u utrci Wings for Life: "Rezultat je ovdje potpuno nevažan"

Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Dino Rogić (FOTO: Instagram) Dino Rogić (FOTO: Instagram) Dino Rogić (Foto: IN Magazin) +0 Martina Stjepanović, Dino Rogić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Partnerskim odnosom Nova TV želi maksimalno doprinijeti u ostvarenju ciljeva utrke Wings for Life.

Petog svibnja u Zadru i na još 11 lokacija na svijetu istovremeno će započeti šesto izdanje jedne od najpoznatijih svjetskih utrka - Wings for Life.

Pogledaj i ovo showbuzz inMagazin Wings For Life: Pogledajte kako je bilo na humanitarnoj utrci koju je pratio cijeli svijet

Nova TV i portal Dnevnik.hr i ove će godine u izravnom prijenosu u vaše domove donijeti humanitarni spektakl kojem je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Dosad su prikupljena vrlo značajna sredstva za istraživanja, a mnogi vjeruju da su sa svakim novim pretrčanim kilometrom sve bliže tom cilju.

Osim u Zadru, za koji su prijave zatvorene, na utrci se može sudjelovati i putem aplikacije, a u tom slučaju trkače lovi virtualno presretačko vozilo. Trčati se može individualno ili timski, odnosno može se organizirati vlastiti App run te pozvati obitelj i prijatelje da svi trče i zajedno pomognu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rogić (@dinorogic) on

Partnerskim odnosom Nova TV želi maksimalno doprinijeti u ostvarenju ciljeva utrke, a svoj osobni doprinos u ostvarenju ciljeva Wings for Life dat će i lica te zaposlenici Nove TV.

Među njima je i jedno poznato glumačko lice koje gledamo u hit seriji "Na granici", a radi se o glumcu Dini Rogiću kojemu će ovo biti druga Wings for Life utrka u kojoj sudjeluje, jer je već trčao 2016. godine.

"Ne mogu reći da imam ikakva očekivanja. Ova utrka je stvarno posebna i koliko god volim poslije sjesti sa svojom ekipom i pohvaliti se da sam 'skinuo' koji kilometar više od nekog prijatelja, u ovom slučaju rezultat je stvarno u drugom planu i potpuno nevažan", otkriva nam odmah na početku Dino koji nam je otkrio i s kim će trčati.

"Ove godine trčim s ekipom s Nove TV. Tu će između ostalih biti nekoliko kolega glumaca od kojih najviše nade polažem u kolegicu Luciju Glavich Mandarić, koja svakodnevno trenira za event", no posljednjih mjesec dana glumac se i sam opasno bacio u treking vode. "Odradim jednu turu tjedno 20-ak kilometara i onda odmaram tjedan dana. Za sada mi taj ritam odgovara."

Dini je posebno važno što utrka ima humanitarni karakter te priznaje kako se u takvim akcijama trudi biti aktivan koliko može. "Nažalost, živimo u vremenu kad je humanitarni rad više nego potreban, i ako ja mogu doprinijeti na bilo koji način, rado se odazovem", poručuje te nastavlja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rogić (@dinorogic) on

"Wings for Life ima posebnu priču iza sebe. Njihova istraživanja su jako transparentna, usmjerena su na jednu stvar i pokazuju izvrsne rezultate. Trka je primjer kako možemo nadograditi našu zajednicu na bolje. Ovakvi eventi bi trebali biti na dnevnoj, a ne samo na godišnjoj razini." Ističe i kako mu je voditi zdrav život i biti u formi jako važno, a sve ide po onoj dobroj, staroj poslovici "red, rad i disciplina". "Malo idem na Sljeme, malo u bazen, malo potrčim i tijelo je zahvalno."

Na kraju, Dino je iskoristio priliku kako bi poslao poruku našim čitateljima u vezi utrke - kratku i jasnu. "Dragi čitatelji, dođite na trku, ispuniti će Vas i vaša očekivanja, a u isto vrijeme ćete pomoći nekom drugom."

Vidimo se 5. svibnja u Zadru!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Getty Images) +5 Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Celebrity Glumica bez sreće u ljubavi priznala ono o čemu se šuška već godinama: "Moj sin je djevojčica"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene