Je li ovo realno?

Georgina se pohvalila novim fotkama u badiću, u ovakvom bi izdanju zasjenila čak i svog Ronalda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez našla se ulozi modela za kupaće kostime i pokazala još jednom da je rođena za taj posao.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, 27-godišnja argentinska ljepotica Georgina Rodriguez ponovno je osvanula u ulozi modela i to za jednu talijansku modnu marku kupaćih kostima.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Konačno pale i pohvale! Lijepa Georgina zasjenila je svog Ronalda na važnom događanju, prorez na njezinu dekolteu bacio ga je skroz u drugi plan!

Da se sjajno snalazi u toj ulozi Georgina se pohvalila i na svom Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija u seksepilnim izdanjima. Pozirala je u različitim modelima badića, ali svaki joj se pristajao kao saliven i naglasio njezinu savršenu figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na njezine izlete u svijet mode ponosan i 36-godišnji Cristiano s kojim je u vezi od 2016. godine i majka je njegove kćeri Alane, a kako su najavili uskoro bi se njihova obitelj trebala i proširiti. Upoznali su se na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, dok su ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Georgina je nedavno priznala kako je sretna zbog svega što je postigla i zahvalna na svim prilikama koje su joj se u životu pružile i koje je odlučila iskoristiti.

"Puno sam radila i žrtvovala se pa me svemir nagradio na najljepši mogući način: s prekrasnom obitelji", izjavila je za časopis In Style nedavno, a prisjetila se i svog života prije Ronalda.

"Sada kada to mogu, najviše uživam u pomaganju drugima. Znam kako je spajati kraj s krajem na završetku mjeseca i suosjećam s ljudima zbog svojih skromnih početaka", dodala je atraktivna Argentinka.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +8 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill (Foto: Instagram) Henry Cavill (Foto: Instagram) Henry Cavill (Foto: Getty Images) Henry Cavill (Foto: Instagram) +6 Henry Cavill (Foto: Instagram) Zanimljivosti Miljenik žena uhvaćen u šetnji sa zanosnom plavušom, nije dugo trebalo da se sazna o kome je riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene