Nova šansa

Nakon razvoda od najpoznatijeg osuđenog zlostavljača opet ljubi, i to glumca koji se povukao iz javnosti

Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) +0 Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Galerija

Prijatelj modne dizajnerice Georgine Chapman ispričao je kako su se ona i Adrien Brody zaljubili na zajedničkim večerama u Portoriku.

Filmski producent Harvey Weinstein (67) imao je podršku supruge Georgine Chapman (43) kada su tek počele optužbe za seksualno zlostavljanje 2017. godine.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Georgina Chapman - 2 Golupčići! Dugo je skrivao vezu s bivšom ženom najomraženijeg čovjeka u Hollywoodu, no više se ne ustručava pokazati koliko je zaljubljen!

No kako se broj žrtava povećavao, tako je modna dizajnerica Georgina odlučila te iste godine tražiti razvod nakon 10 godina braka s Harveyjem.

Dok je producent proglašen krivim za silovanje i zlostavljanje te bi uskoro trebao u zatvor, američki Page Six otkriva da njegova bivša supruga ljubi oskarovca Adriena Brodyja, koji se posljednjih godina povukao iz javnosti. Georginin prijatelj je ispričao kako su se glumac i ona upoznali u Portoriku prošlog travnja kada su pozvani na predstavljanje nove linije bikinija modela Helene Christensen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marchesa loungewear ;) #marchesa #lounge

A post shared by Georgina Chapman (@georginachapmanmarchesa) on

Chapman i Brody zbližili su se na zajedničkim večerama, iako je ona tvrdila da nakon razvoda od Weinsteina ne želi biti u vezi. Tijekom cijelog sudskog procesa filmskog producenta Adrien je bio velika potpora Georgini.

Modna dizajnerica s bivšim mužem Harveyjem ima kćeri Indiju Pearl (9) i Dashiell (6).

Inače, Brody je poznat kao zavodnik i bio je u vezama s brojnim glumicama i modelima. Njegove su bivše djevojke manekenke Lara Lieto (26), Elsa Pataky (43) te kolegice January Jones (42), Keira Knightley (34), Sky Nellor (39) i Monet Mazur (43). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene