Treba to izdržati

Gabi Novak zabrinuta zbog sina: ''Bojim se za njegovo zdravstveno stanje''

Gabi i Matija Dedić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Gabi i Matija Dedić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Gabi Novak progovorila je o obitelji.

Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda, Gabi Novak, unatoč tome što je prije nekoliko godina kazala da se oprašta od izdavanja pjesama i albuma, čini se kako se ipak predomislila.

Pogledaj i ovo Arsen i Lu Dedić nastavlja obiteljsku tradiciju Pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla unuka Arsena Dedića, evo i zašto bi djed sada bio posebno ponosan na nju!

''Ljudi i dalje žele da im pjevam i to me veseli. Ugodno me iznenadila činjenica što se mlada generacija vraća starijima. To znači da sve ono što smo radili i dalje vrijedi'', kazala je Gabi Novak za Dnevni avaz.

Gabi Novak kad god govori o obitelji, govori s puno ljubavi. Ipak, brine ju sin Matija, koji prema njezinim riječima puno radi.

''Unuka Lu već ide u srednju školu, ima 16 godina i dobra je učenica. Sin Matija također jako puno radi, i više nego što bi trebao. Već se bojim za njegovo zdravstveno stanje. Treba to sve izdržati, ali snaha mi je divna i ona je ta koja sve konce drži u rukama'', kazala je Gabi koja je na pragu 82. godine.

Gabi i Matija Dedić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Gabi i Matija Dedić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene