Posvetio joj pjesmu

Ridjan otkrio što stvarno misli o Maji Šuput kao voditeljici, dao joj je i prigodnu ocjenu

Marko Braić, Maja Šuput i Frano Ridjan Marko Braić, Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić, Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Frano Ridjan i Maja Šuput Galerija

Frano Ridjan otkrio je na Instagramu što misli o Maji Šuput kao voditeljici showa "Tvoje lice zvuči poznato" i kako mu je s njom surađivati.

Voditelj showa "Tvoje lice zvuči poznato" Frano Ridjan na svom je Instagram profilu odlučio odgovoriti na sva pitanja koje mu postave njegovi pratitelji, a nekoliko njih zanimali su posebno detalji o jednoj određenoj osobi.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Naime, Franu su upitali kako bi ocijenio Maju Šuput kao voditeljicu s kojom uigrano vodi emisije popularnog showa posljednjih nekoliko mjeseci, a kojoj je to zapravo prvo voditeljska uloga. Frano je na to odgovorio da bi Maji dao ocjenu tisuću i uz to je objavio i njezinu pjesmu "Čista petica".

Neke je zanimalo i kako mu se družiti s Majom i koliko je zabavna.

"Super s njom družiti i jako je zabavna", otkrio je Frano.

A koliko je ovaj voditeljski dvojac uistinu zabavan možete se uvjeriti već u nedjelju kada će nas voditi kroz novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" i najnovije transformacije kandidata koji iz emisije u emisiju postaji sve bolji i bolji.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene