Kakva transformacija!

Franka Batelić pokazala lice bez imalo šminke, njezini pratitelji iznenađeni su viđenim, evo kakvi su komentari!

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +18 Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Galerija

Franka Batelić na Instagram profilu objavila je video bez šminke i sa šminkom, a pratitelji su oduševljeni njezinom transformacijom.

Franka Batelić, koju trenutačno gledamo kao članicu žirija u showu ''Ples sa zvijezdama'', na svom Instagram profilu podjelila je video u kojem je pokazala kako joj lice izgleda sa šminkom i bez nje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Zaposlene, brižne majke i prelijepe! Poznate domaće mame o tajnama dobrog izgleda unatoč gustim rasporedima: ''Malo se ispravim da muž ne misli da je oženio opanak''

''Transformacija'', napisala je pored videa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Frankini fanovi nisu mogli sakriti oduševljenje pa se ispod videa nanizalo pregršt pozitivnih komentara:

"Najljepša bez šminke, pogotovo iz mora" , "Odličan stajling", "Takva si lijepša", ''Ljepotice'', ''Predivna'', samo su neki od komplimenata, 

Ovakvu promjenu morala joj je komentirati i influencerica i make up artistica Jelena Perić koja je Franki poručila da izgleda vrhunski. 

I Jelenu Perić još ove nedjelje gledamo u finalu showa Plesa sa zvijezdama, kao i Franku, koja će zadnji put ove sezone ocijeniti finaliste. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra s obitelji - 2 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra - 6 +16 Jasenko Houra Celebrity Jasenko Houra objavio rijetku obiteljsku fotku i pokazao zgodnu djecu i suprugu Kanađanku!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 7 +2 Danijela Martinović - 8 Celebrity Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene