Preslatko!

Frankin i Ćorlukin sin navršio jednu godinu, ponosna mama pokazala kako su proslavili rođendan

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić Galerija

Pjevačica Franka Batelić objavila je na Instagramu fotografiju s proslave prvog rođendana sina Viktora, kojeg je dobila s nogometašem Vedranom Čorlukom.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka prije godinu dana postali su sretni roditelji dječaka Viktora. Vrijeme leti, a maleni je već proslavio prvi rođendan, i to kućnom okruženju, u skladu s današnjim uvjetima.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

28-godišnja Franka tim mu je povodom posvetila i čestitku na Instagramu te objavila preslatku fotografiju na kojoj ga drži u naručju, a s njima pozira i ljubimac Oski. 

"Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života.
Kakva god da je 2020. bila, meni si došao TI. Sretan ti Prvi, ljubavi moja", napisala je Franka uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Sretan ročko malom gospodinu", "Sretan, najsretniji", "Preslatko!!! Sve najljepše dječaku malom", "Neka je ovom malome, velikom dečkiću sretan prvi rođendan! Preslatki ste, happy family", "Najslađi! Sretan rođendan malom slatkišu", "Nek' je najsretnija prva godina, nek' ih skupa proslavite još 10. Pusa svima i nadam se da ste uživali. Preslatki ste", "Da te grli tako zauvijek. Sretan mu, i vama", samo je dio od brojnih čestitke koje su pristigle malom Viktoru.

Vijest da čekaju dijete Franka i Vedran objavili su u ljeto 2019. godine i od prvog dana njegova dolaska na svijet uživaju u čarima roditeljstva, a svoje sretne trenutke dijele i na društvenim mrežama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene