Dotakla je dno

Iskrena ispovijest slavne pjevačice: "Patila sam od psihoze i demencije"

Fergie (FOTO: Getty) - 4 Fergie (FOTO: Getty) - 4 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fergie (FOTO: Getty) - 4 Fergie (FOTO: Getty) - 3 Fergie (FOTO: Getty) - 2 +0 Fergie (FOTO: Getty) - 1 Galerija

Slavna Fergie hrabro je progovorila o svojoj borbi s ovisnošću.

Popularna pjevačica Fergie otvorila je dušu i progovorila o borbi s ovisnošću. U jeku razvoda od bivšeg supruga Fergie je otkrila i kako joj u mladenačkim danima nije bilo nimalo lako. Eksperimenti s drogama doveli su je do teških zdravstvenih problema.

Pogledaj i ovo Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Napokon razvedeni Prekinuli su 2017., no tek sad su se razveli: Ona nije viđena s drugim, a on osvaja samo mlađe žene

Fergie (FOTO: Getty) - 3 Fergie (FOTO: Getty) - 3

"Dotakla sam dno. Patila sam od kemijski inducirane psihoze i demencije. Halucinirala sam na dnevnoj bazi. Trebalo mi je godinu dana nakon što sam prestala uzimati metamfetamin da kemikalije mom mozgu prestanu nanositi štetu", priznala je Fergie. Otkrila je i s kakvim  se posljedicama suočavala nakon konzumacije droge. "Znala sam sjediti u zatvorenoj prostoriji u kojoj su mi se uviđale pčele i zec", kazala je pjevačica.

Fergie (FOTO: Getty) - 1 Fergie (FOTO: Getty) - 1

Na početku joj se sve činilo zabavno, no ubrzo je shvatila do čega se dovela. "Dan kada mi je prestalo biti zabavno bio je dan kada se probudila moja snaga, vjera i nada u nešto bolje", kazala je za Daily Mail. U intervjuu se kratko osvrnula i na razvod od Josha Duhamela nakon osam godina braka. Kaže da trenutno nema vremena za tugu jer naporno radi na promoviranju svog prvog soloalbuma "Double Dutchess".
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene