Preuzele ih emocije!

Fani Stipković otkrila spol bebe koju čeka s legendarnim nogometašem, pogledajte spektakl koji je priredila za tu prigodu!

Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 +20 Fani Stipković - 3 Galerija

Fani Stipković i Fernando Hierro čekaju sina, a lijepu su vijest objavili na društvenim mrežama.

Naša sportska novinarka Fani Stipković i umirovljeni nogometaš Fernando Hierro čekaju sina, a tu su vijest podijeli u preslatkom videu koji je ona objavila na profilu na Instagramu.

Par je za tu prigodu priredio pravu malu zabavu s vatromet, plavim konfetama, balonima i velikim plišanim medvjedićem, a kada su saznali što čekaju, prepustili su se emocijama i njihovoj sreći nije bilo kraja.

"Prelijepo", napisala je Fani kratko uz emotikon plavog srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Čestitam prijatelji", "Aaaaa znala sam", "Čestitam i volim vas", "Moj dečko", "Divni ste", "Bravo", "Kako je ovo kul! Čestitam vam", "Dečkić naš", "Kako uzbudljivo", "Čestitke lijepom paru", poručili su im pratitelji u komentarima.

Fani je ovih dana objavljivala fotografije i videa s Korčule, i to nakon što je objavila i da se nalazi u 20. tjednu trudnoće. Prvo dijete čeka s legendarnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom, za kojeg se i zaručila, a zbog njega se ove godine iz Španjolske, u kojoj je godinama živjela, preselila u Meksiko jer je on postao direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller +25 Tara Thaller - 1 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako provodi ljeto nakon kraha braka, a na ovakve golišave fotke od nje nismo navikli!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković +25 Fani Stipković Celebrity Naša najseksi novinarka dijeli slatke trenutke iščekivanja prinove, u badiću je ponosno pokazala trudnički trbuh, a i bogati dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene