Nitko nije siguran

Slavna glumica tvrdi da je zaposlenik Applea haknuo njezine podatke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I baš kada smo pomislili kako se slegla prašina oko hakerskog napada na privatnost slavnih, još jedna glumica našla se na meti hakera.

Eva Longoria najnovija je žrtva hakerskog napada. Glumica tvrdi kako je zaposlenk Apple trgovine došao do njezin osobnih podataka na nelegalan način. 

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Ni sama nije sigurna kako je muškarac došao do njezinog broja telefona, ali on ju je nazvao i ponudio joj haljinu koju je navodno napravio za nju.

Zna li da joj je majica prozirna? Sve se vidi!

'Imam užasno puno preblema s ljudima koji provaljuju u moj email. Čini se kako je dovoljno da odete u Mackovu trgovinu i dobijete moje podatke', rekla je Eva. 

Upitana što joj je Appleov zaposlenik rekao, odgovorila je, 'Radim u Apple trgovini u San Antoniu. Upitala sam ga jeli mu netko dao moj mail ili broj telefona, odgovorio je kako ga je našao na mom korisničkom profilu i kako me je želio nazvati jer je moj veliki fan'.

Čini se kako na površinu isplivava sve više sigurnosnih propusta s kojima se poznati svakodnevno susreću. Nije poznato hoće li Eva poduzeti neke zakonske korike protiv indiskretnog djelatnika.

Iako je Apple pokrenuo istragu kako bi pronašli 'kolekcionara' koji je haknuo račun Jennifer Lawrence, nije poznato što će učiniti u Evinom slučaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene