Novo prijateljstvo

Zvijezda serije ''CSI Miami'' pohvalila se: ''Ispijala sam koktele i večerala sa Severinom, divna joj je ekipa''

Eva LaRue i Severina (Foto: Instagram) Eva LaRue i Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eva LaRue i Severina (Foto: Instagram) Eva LaRue (Foto: Dnevnik.hr) +0 Eva LaRue i Ivana Nanut (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Eva LaRue oduševljena je prirodnim ljepotama Hrvatske, a pronašla je i nove hrvatske prijatelje.

Eva LaRue, glumačka zvijezda popularne američke serije CSI Miami, već se neko vrijeme odmara u Hrvatskoj, a na profilu na Instagramu pohvalila se novostečenim prijateljstvom.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Eva se trenutno nalazi na Lošinju, gdje je upoznala i družila se s našom Severinom. Eva je njihovu zajedničku fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu te opisala Severinu kao ljubaznu i dragu osobu.

 

A post shared by Eva LaRue (@imevalarue) on

“Moja susjeda iz loungea Severina i nevjerojatna ekipa novih prijatelja, vidjela me kako ležim sama i napuštena kao beba kit, nakon traženja svog puta kroz Hrvatsku. Svi su bili nevjerojatno ljubazni i dragi, pozvali su me na koktele i večeru! Ponekad oni neplanirani dijelovi putovanja na kraju postaju najbolji!“, napisala je Eva.

 

A post shared by Eva LaRue (@imevalarue) on

 

Evi LaRue ovo je već drugi posjet Hrvatskoj, za nju, kako kaže, „obećanoj zemlji“.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene