Konačno priznao!

Julia Roberts ima brata koji je nakon dugo vremena istupio u javnost i progovorio o njihovu odnosu

Eric i Julia Roberts Eric i Julia Roberts Gulliver Image 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eric i Julia Roberts Eric i Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty) Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) +0 Eric i Julia Roberts Galerija

Eric Roberts progovorio je konačno o odnosu sa svojom sestrom Julijom Roberts, i to nakon nekoliko desetljeća šutnje.

Američki glumac Eric Roberts pojavio se nakon dugo vremena u javnosti, a sve je dodatno iznenadio rijetkim komentarom o odnosu sa svojom slavnom sestrom Juliom Roberts.

Pogledaj i ovo Eric Roberts - 2 Hrvatska je sve poznatija! Brat poznate holivudske miljenice stigao je u Hrvatsku gdje će snimati novi film ''Wrongful Death''

U intervjuu za Behind the Velvet Rope s Davidom Yontefom 66-godišnji glumac odbacio je glasine o svađi s 54-godišnjom glumicom nakon što se već godinama nagađa o razdoru između njih dvoje.

"Julia i ja smo uvijek bili dobro. Mislim da sam prije mnogo godina bio na promotivnoj turneji za neki film. Ne znam ni koji je to film bio. I to je bilo kada je "Zgodna žena" upravo bila izašla i postavljali su mi hrpu pitanja o Juliji. A ja sam rekao: 'Hej, oprostite. Možemo li razgovarati o meni?' Mislim da sam bio jako smiješan, ali naravno, onda su se pojavile tvrdnje da imamo problem. I otada slušam o problemima sa svojom sestrom, koji ne postoje", izjavio je Eric iako se desetljećima nisu zajedno fotografirali niti pojavljivali u javnosti.

Eric je o njihovu odnosu odbijao pričati sve do sada.

"Ne slažemo se oko puno stvari, ali uvijek smo razgovarali, zafrkavali se i zabavljali se. Jednostavno je tako. Ona je jako kul djevojka", zaključio je.

Dodao je i kako Julijin život nije lak jer balansira između odgoja troje tinejdžera i uloge u novom političkom trileru "Gaslit".

"Ima troje tinejdžera. Mislim, njezin život ne izgleda kao dan proveden na plaži. I ona ima puno s**** s kojima se mora nositi", otkrio je Eric.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 5 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 4 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 +15 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 Celebrity Nikolina Pišek jasno poručila što misli o sumnjama u uzrok muževe smrti: "Uvijek ispadne loše"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 1 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 +7 Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i princeza Charlotte Celebrity Maleni prinčevi George i Louis sa sestrom Charlotte ukrali show na prabakinoj proslavi, pogledajte kako se zabavljala slatka ekipa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene