''Ti si baš estrada!''

Čeka se Severinina reakcija na izvedbu mlade Emme: ''Pozdravljam je i ako je gledala, nadam se da joj se svidjelo''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Uvalić, Supertalent - 10 Emma Uvalić, Supertalent - 9 Emma Uvalić, Supertalent - 8 Emma Uvalić, Supertalent - 7 Emma Uvalić, Supertalent - 6 Emma Uvalić, Supertalent - 5 Emma Uvalić, Supertalent - 4 Emma Uvalić, Supertalent - 3 Emma Uvalić, Supertalent - 2 Emma Uvalić, Supertalent - 1 +22 Emma Uvalić - 3 Galerija

Emma Uvalić i u polufinalu showa Supertalent pokazala je raskoš svojeg vokala, kojim je sve oduševila.

Emma Uvalić sve je osvojila nastupom u audicijskoj emisiji showa Supertalent, zahvaljujući kojem se plasirala i u polufinalnu emisiju, u kojoj je ponovno pokazala raskoš svojeg vokala. Žiri je osvojila Severininom pjesmom ''Grad bez ljudi'',  a obratila se i samoj pjevačici poslije izvedbe:

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

''Pozdravljam je i nadam se da joj se svidjelo'', rekla je. 

A evo kako je žiri komentirao Emmin nastup. 

''Apsolutno mi se svidjelo. Izgledaš božanstveno, prekrasno. Ti pjevaš točno onako kako jedna hrvatska pjevačica treba pjevati, ti si baš estrada. Točno, toliko dobro da možeš pjevati na bilo kojoj pozornici. Ti si se baš ponašala kao hrvatska pjevačica, imaš taj fokus i ti to i jesi. Pjevaš točno da te svatko u publici može pratiti i nikad nikome nećeš ići na živce. Imaš stav, gard, izgled. Svaka ti čast'', bio je Majin komentar.

''Doista lijepo izgledaš i bila si u svojoj priči, ali ja sam, nažalost, osjetila jednu vrstu opterećenosti koja nije bila prisutna na audiciji, ali mislim da si imala tremu i to sam ti čula u glasu'', rekla je Martina.

Splićanki Emmi tek je 17 godina, no već se može pohvaliti pjevačkim iskustvom. Kao djevojčica je nastupala s našom divom Doris Dragović u Lisinskom i Areni, njezinu je pjesmu pjevala i na audiciji, a žiri joj je izvedbu nagradio s četiri da.

Emma nema strah od javnih nastupa i uoči audicije priznala je kako bi voljela na Supertalentu ponovno, nakon korone, osjetiti što znači nastupati i natjecati se u pjevanju. Bila je dosad na raznim pjevačkim natjecanjima i polučila značajne uspjehe. Cijela obitelj je podržava, a osobito otac, koji joj je bio pratnja na audiciji, a koji nije skrivao ponos nakon što je prošla dalje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Celebrity Ovo se čekalo! Kolinda u narodnoj nošnji ukrala show na utakmici Hrvatske i Kanade

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 +31 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput je uspjela nadmašiti outfit iz prve emisije uživo! Frizura će vam se sigurno svidjeti, a hoće li i ukras na glavi?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene