Onaj pravi

Tri mjeseca nakon prekida s višegodišnjim dečkom ljepotica je već bila u braku s drugim

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Andrew Dryden (Foto: AFP) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +1 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Galerija

Emily Ratajkowski bila je u vezi s Jeffom Magidom, a onda se iznenada udala za Sebastiana Bear-McClarda.

Emily Ratajkowski udala se za Sebastiana Bear-McClarda samo tri mjeseca nakon prekida s Jeffom Magidom.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Uvijek gola Golišavi show na jahti u Grčkoj: Emily Ratajkowski ne voli odjeću, zato i dizajnira minijaturne bikinije

Lijepa manekenka šokirala je obožavatelje kada se u veljači 2018. godine udala za relativno nepoznatog glumca i redatelja Sebastiana Bear-McClarda u gradskoj vijećnici u New Yorku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Obožavatelje je o udaji obavijestila preko Instagrama, a sa suprugom je prvi put javno viđena tek nekoliko dana prije ceremonije. Zapravo, većina njezinih obožavatelja nije ni znala da zanosna brineta ima novog dečka te su bili uvjereni kako još uvijek ljubi glazbenog producenta Jeffa Magida, s kojim je bila u višegodišnjoj vezi.

Tek kasnije Emily je otkrila da se ona i Sebastian poznaju već godinama, no dotad su bili samo prijatelji. Prilikom gostovanja u jednom televizijskom showu manekenka je otkrila kako se nije htjela viđati sa sadašnjim suprugom dok je bila s Jeffom jer je između njih bila nevjerojatna kemija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje", iskreno je priznala Emily, koja je s Jeffom bila 4 godine te su živjeli zajedno.

Podsjetimo, Jeff Magid ljepoticu je osvojio 2014. godine nedugo nakon njezina prekida s Andrewom Drydenom. Par je za prekid okrivio prenatrpane poslovne rasporede.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Unatoč nevjerojatnoj ljubavnoj priči, mnogi internetski trolovi mislili su kako Emily neće predugo izdržati u braku, no čini se da paru cvjetaju ruže. Tako su nedavno viđeni u New Yorku, a Emily nije mogla skinuti ruke sa supruga, od kojeg ju odvajaju samo poslovne obveze.

Čini se da je ljepotica našla mirnu, ljubavnu luku nakon nekoliko brodoloma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene