kakva čudesa radi!

Sočnim poljupcem sa suprugom začinio je svoje lude akrobacije, čini se da mu se ostanak u Hrvatskoj itekako isplatio!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Emilio Jose Alcantara Veliz - 5 Emilio Jose Alcantara Veliz - 3 Emilio Jose Alcantara Veliz - 1 Emilio Jose Alcantara Veliz - 4 Emilio Jose Alcantara Veliz - 2 Emilio Jose Alcantara Veliz - 6 Emilio Jose Alcantara Veliz - 5 Emilio Alcantara Emilio Alcantara Emilio Alcantara +14 Emilio Alcantara Galerija

Emilio Alcantara svoj je nastup u polufinalu showa "Supertalent" podigao na razinu više, a uz njega se na pozornici pojavila i supruga zbog koje se preselio u Hrvatsku.

Emilio Alcantara svojim je nastupom i akrobacijama u audicijskoj emisiji showa "Supertalent" akrobacijama oduševio žiri i gledatelje, a kako sam kaže, nakon nastupa dobio je i sjajne komentare okoline.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

Emilio je iz Venezuele stigao u Hrvatsku zbog ljubavi i živi u Rijeci, a najsretniji je kada žonglira i izvodi svoje akrobacije.

"Vrlo sam sretan što sam dobio priliku ovdje sudjelovati. Prolaznici na ulici me prepoznaju i hvale me, sretan sam i zahvalan. Moja žena zadnji put mi je bila podrška iza kamere, a ovaj put će biti na pozornici. Ovaj putem idem na razinu više'', rekao je uoči nastupa u polufinalnoj emisiji.

Na pozornicu je donio dašak nekih prošlih vremena, a sve to uz nevjerojatnu prezentaciju održavanja ravnoteže, što je sastavni dio njegovih akrobacija. Emilio je svoj nastup na kraju zapečatio strastvenim poljupcem sa ženom.

"Ovo je bilo poprilično veće zadovoljstvo nego prošli put. Jako dobro", pohvalio ga je Davor Bilman.

"Pohvaljujem izbor muzike, nisi podbacio, bio si fenomenalan, nemam pojma kako ti uspijeva, radiš čudesa, svaka čast", poručila mu je Maja Šuput.

"Ima tih nekih točaka pa i ove sezone kad mi je žao što nema malo više zlatnih gumba i tada mi je bilo žao kad sam tebe gledao. Sada si priču zaokružio, mislim da si stvar dignuo gore i nadam se da bi mogao biti u finalu", priznao mu je Janko Popović Volarić.

"Večeras si bio još tri stepenice iznad audicijskog nastupa. Ne razumijem kako je ovo balansiranje moguće, ovo je apsolutno zaslužilo finale", smatra Martina Tomčić.

Emilio je inače pohađao školu za cirkusanta, no njegova je obitelj bila protiv toga. Zbog te se odluke i razišao s majkom svojeg sina jer njoj nije bilo jasno kako može ići na fakultet da bi postao klaun. Bilo je to najteže razdoblje njegova života, ali kako kaže, puno je naučio od tada.

Sadašnja žena mu je iz Rijeke, Hrvatica, ona također nastupa u cirkusu, a upoznali su se tijekom njegova putovanja u Hrvatsku, u koju je stigao na preporuku prijatelja. Shvatili su da se bave istim poslom i zaljubili su se. Poželio je biti dio Supertalenta da vidi reakcije publike na sve što je dosad naučio.

Iako život umjetnika nije lak, oduvijek je želio biti samostalni showman, pa tako već više od sedam godina radi solo i putuje posvuda.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +10 Maja Šuput Celebrity Šuput s divovskom suknjom pomela gotovo cijelu pozornicu: Pogledajte kakvu je to raskoš stavila na sebe!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene