Ups!

Ella Dvornik objavila nimalo ugodnu situaciju koja ju je zadesila na putu za Beograd: ''Skup je sport biti munjen...''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 +21 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik podijelila je što joj se dogodilo prilikom putovanja u Beograd pa nasmijala svoje pratitelje na Intagramu.

Ella Dvornik nedavno je putovala u Beograd, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je što joj se dogodilo.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Naime, Ella je zaboravila ponijeti dokumente, odnosno putovnicu, a bez nje nije više mogla nikud. S obzirom da je već trebala krenuti, Dvornik se na kraju poslužila rent-a-carom.

"Čekam da mi dođe putovnica busom jer...", napisala je na Instagram priči pa nastavila: "Imala sam let za Beograd danas ujutro u 10 i na putu za aerodrom skužim da nemam dokumente. Sad lagano rent a car i vozi. Skup sport je bit munjen."

Ella je na kraju dobila svoju putovnicu, a vjerujemo da ona nije jedina kojoj se dogodilo da zaboravi dokumente, a pogotovo ljudi koji često putuju.

Dvornik je nedavno imala još jednu priču s putovanjem, a pred svojim pratiteljima morala je pohvaliti taksista.

"Što ideš malo doma prije fakulteta i to?", a zatim je pitala svoje pratitelje: "Kako da mu dam 10 zvjezdica?".

Taksist je Ellu ovom gestom pomladio, ne znajući da je ona već majka dviju djevojčica.

A kako i neće jer Ella izgleda bolje nego ikad.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Celebrity Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene