Lijepe uspomene

Ella Dvornik podijelila neviđene fotke s ocem Dinom pa rasplakala mamu, ali i mnoge druge: "Kako fali!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik se na Instagramu prisjetila svojeg pokojnog oca Dina te je podijelila nekoliko njihovih starih zajedničkih fotografija.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (30) često se na društvenim mrežama prisjeća svojeg pokojnog oca, neprežaljenog kralja funka Dina Dvornika.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Tako je sada odlučila objaviti nekoliko njihovih dosad neviđenih zajedničkih fotografija, kojima je raznježila i rasplakala brojne Dinove obožavatelje.

"Samo dvoje kul ljudi koji chillaju u Splitu", napisala je Ella u opisu crno-bijelih fotki na kojima je još djevojčica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Divni moji Dvornikovi… Dragi su i Englezi ali ove slike su me rasplakale od emocija", "Najkul tata ikad", "Tata je samo jedan, legenda", "Kako fali", "Kralj svih kraljeva, takav se više ne rađa", "Čista ljubav kćeri i tate", samo je dio brojnih komentara koje je dobila, a istaknuo se i onaj njezine mame Danijele, koja joj je zalijepila dva srca i emotikon koji plače. Mnogi su primijetili i da Ella na starim fotkama izgleda kao svoja kći Balie.

Dino svoje unuke Balie i Lumi, koje je Ella dobila s Britancem Charlesom Pearceom, nije imao priliku upoznati jer je preminuo prije nego što su se rodile, 7. rujna 2008. godine. Njegova je prerana i tragična smrt, osim Elle i supruge Danijele, ostavila je ožalošćenu i cijelu regiju, koja je izgubila velikog glazbenika, no zato njegova glazba živi i dalje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene