Odlično joj stoji!

Zbog ove je uloge domaća glumica drastično promijenila imidž: "Ja sam negativka s puno šarma"

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Dnevnik.hr) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić, Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Galerija

Dramska serija "Drugo ime ljubavi" puna intrige, preokreta i snažnih likova u program Nove TV stiže uskoro, a jedna od glavnih protagonistica jest i glumica Ecija Ojdanić.

Novu dramsku seriju "Drugo ime ljubavi" gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Tako je to na moru Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"

Dramska serija puna intrige, preokreta i snažnih likova u program Nove TV stiže uskoro, a na jednom mjestu okuplja glavne protagoniste poput Elizabete Brodić, Slavka Sobina, Momčila Otaševića, Ecije Ojdanić, Martine Stjepanović, Katarine Baban, Vladimira Posavca, Linde Begonje, Vlaste Ramljak, Olge Pakalović, Barbare Rocco, Jagode Kumrić, Arije Rizvić, Mislava Čavajde. Nove karaktere u novoj seriji utjeloviti će i glumci Dado Ćosić, Stjepan Perić, Konstantin Haag, Marko Todorović, Slavko Juraga, Dragan Veselić, Franka Klarić i Maja Jurić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

I dok će gledatelji tek upoznati neka glumačka lica, u seriji neće nedostajati onih već dobro vam poznatih među kojima je svakako Ecija Ojdanić koju je publika mogla pratiti osim u brojnim našim domaćim serijama i nizu kazališnih predstava i u njezinoj nedavnoj avanturi u showu "Ples sa zvijezdama". Za ovu je ulogu Ecija morala i drastično promijeniti imidž, pa je od plavuše postala kovrčava brineta. A koga Ecija tumači u seriji?

"Jako sam sretna, jer je meni Nada legla ko budali šamar. Jako je osjećam, ona je puna kontrasta. Žena velike želje i ambicije, temperamenta. Uvijek se nešto izjalovi na njezinom putu ka uspjehu. Negativka sa puno šarma. Glumim majku glavne junakinje, a zbog svoje drage kolegice Elizabete Brodić kojoj glumim majku, imam i novi imidž, što mi je profesionalno jako sjelo, da budem nova i izvanjski. Privatno mi je trebalo jedno mjesec dana da se naviknem, ali jako sam zadovoljna sad i privatno", odmah na početku nam otkriva uvijek odlično raspoložena Ecija koja izgleda fantastično i ovako.

"Nada je pokretač radnje, ima u sebi te jake majčinske nagone i u želji da zaštiti svoju kćer je napravila par nesmotrenih poteza koji će ih obje skupo koštati. Prostodušna je i temperametna, meni se svidjela, a nadam se da će se i publici."

A hoće li iz njezine perspektive publika zavoljeti njezin lik? "To je negativka s jednom dozom humora, pa mislim da će publika razumijeti njezine motive i zavoljeti njezin lik", poručuje Ecija. "Televizija nam daje najviše kontakta s publikom, a mislim da je lijepo kad je ono što glumac radi vidljivo i kad primaš reakcije publike. Sad je evo repriza Larinog izbora i ne mogu vjerovati koliko je ta serija ostavila traga i dan danas. Ljudi mi prilaze i govore da gledaju reprizu, a ipak mi svi radimo za publiku."

Smeta li ovoj glumačkoj kameleonki kad ju publika zove po imenima likova koje je tumačila ili tumači? "Navikla sam se. I mom kazalištu Moruzgva je svakako pridonijelo moje pojavljivanje u ovakvim formatima i zahvalna sam na tome. Treba cijeniti svoju publiku i ako ona uživa u tome, tko smo mi da išta suprotno tvrdimo?"

Kada su u pitanju scene koje nikada nije niti ne bi snimila, Ecija iskreno priznaje da je bilo projekata koje je odbila jer joj nisu sjeli na prvu, no nije nam željela davati konkretne primjere. "U životu uvijek idem srcem i intuicijom, tako i kod izbora poslova. Ako mi nešto ne legne odmah, ma da za to ne postoji neko racionalno objašnjenje, čovjek kaže ne", ističe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Na kraju intervjua, Ecija se prisjetila i svoje plesne avanture u "Plesu sa zvijezdama" u kojoj se nakon svakog nastupa morala gledati na ekranu, htjela ona to ili ne, kako bi ispravila plesne greške. A što je s gledanjem na malim ekranima u raznim ulogama - radi li to?

"Ja se ne volim gledati nigdje, ni na ekranima. Sad kad gledam Larin izbor, kažem uh, ovo je bilo dobro, a kad sam to ranije gledala našla sam sto grešaka. Pogledam s nekim vremenskim odmakom, ali teško je. Rekla sam da mi je najbolje što sam plesala u Plesu sa zvijezdama to što ću jednog dana to moći pokazati svojim unucima i reći vidiš kako ti je baka plesala", kroz smijeh zaključuje Ecija koju jedva čekamo vidjeti u novoj ulozi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) +0 Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Rita se fotografirala s hrvatskom zastavom i nakon koncerta napustila zemlju: "Volim vas!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene