Veliki gubitak

Ecija Ojdanić emotivnim riječima prisjetila se nedavnog velikog gubitka: ''Bio je veliki umjetnik. Majstor, uzor, učitelj...''

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić s ocem Galerija

Ecija Ojdanić emotivnom se objavom oprostila od oca koji je preminuo prije nekoliko dana: ''Dragi tata, u predstavi naših života, zauvijek ćeš imati glavnu ulogu''.

Ecija Ojdanić emotivnom se objavom oprostila od oca koji je preminuo prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Vijest je na Instagramu obznanila objavivši fotografiju oca i majke s polja na kojem se bere pšenica, a u opisu se od njega oprostila dirljivim riječima.

Sada mu je odala i počast u dugom opisu ispod fotografije plavog neba s nekoliko oblaka i zraka sunca.

''Ako je život umjetničko djelo, onda je moj tata bio veliki umjetnik. Majstor. Učitelj. Uzor'', započela je Ecija emotivnu objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

''Velika umjetnička djela daju osjećaj sklada i zaokruženosti, a baš takav je bio njegov život, skladan i zaokružen. Tata je bio umjetnik života. Tata je stvarno proživio život. Ali taj život nije bio lak. Dapače. U tom je životu, moj tata, morao preživjeti i ono najteže što čovjek može doživjeti, a to je smrt djeteta. Dostojanstvo boli i snaga za ići dalje, to su lekcije koje nam je dao i koje nas i danas u ovom teškom trenutku drže na nogama i daju nam inspiraciju da, osim tuge, imamo i osmjeh na licu jer slavimo njegov veličanstven primjer. Njegov častan život'', napisala je te dodala kako je otišao okružen obitelji te da ih sada čuva s neba.
''Tata je otišao okružen brojnom obitelji, svojom voljenom suprugom, našom mamom i bakom, svojim unucima, zetovima…''

''Znamo da nas čuješ, znamo da nas i dalje čuvaš, možda još i više, sada kada si lak i vječan. Doviđenja, dragi moj tata…'' završila je rečenicom koja tjera suze na oči.

Posljednju fotografiju s ocem, Ecija je objavila na Uskrs, a – baš kao i na tužnom odlasku s ovog svijeta – sjedio je okružen svojim najbližima, suprugom, djecom i unucima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput s obitelji +0 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja fotkom na kojoj je opet Bloom zvijezda zaželjela sretan praznik rada: ''Nadam se da odmarate, naravno, za mene to ne vrijedi!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 2 +9 Goran Bregović - 1 Celebrity Goran Bregović u braku je skoro 30 godina, ali sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda Dženana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene