Baš ju je iznenadio!

Ecija Ivušić opet ljubi? U zagrebačkoj zračnoj luci poljupcima ju je dočekao naš poznati glazbenik!

Goran Belošević - 2 Goran Belošević - 2 Dario Lepoglavec/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Belošević - 2 Goran Belošević - 3 +0 Bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević (Foto: IN Magazin) Galerija

Ecjia Ivušić u vezi je s Goran Beloševićem, što je postalo jasno nakon što je objavila video u kojem se nježno grle i ljube u zagrebačkoj zračnoj luci.

Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić vratila se s putovanja u Egipat, a u zagrebačkoj zračnoj luci dočekao ju je njezin novi dečko, bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Zagreb Opena Goran Belošević.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Ecija je na svom Instagramu objavila video u kojem se vidi da ju je Goran dočekao pri povratku iz Egipta, i to nježnim zagrljajima i poljupcima, a s njim je bio i Ecijin ljubimac psić Rio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Par se zasad nije oglasio o vezi i ne zna se otkad su točno zajedno, ali surađivali su i na nedavno održanom ATP Zagreb Openu, a Goran je objavio i njihovu zajedničku fotografiju.

"Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću. Draga Eci, hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje", napisao je tada Goran uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Belošević (@goran.belosevic)

Ecija je 2019. godine prekinula vezu s nogometašem Nikolom Pokrivačem i od tada se nije pisalo o njezinu ljubavnom životu. 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Brooke Mueller i Charlie Sheen (Foto: AFP) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) +12 Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Celebrity Nekad je bio najplaćeniji glumac, a onda je na vrhuncu karijere šokirao objavom o bolesti, dok bogatstvo koje je imao više ne postoji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene