Izlazak s ekipom

Gdje je Nikola? Ecija za reviju izabrala kratku haljinicu, ubojite noge prošetala u društvu prijatelja

Ecija Ivušić (Foto: John Pavlish) Ecija Ivušić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: John Pavlish) Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić na ELFS reviju u Novinarskom domu stigla je u društvu prijatelja.

Prošlog četvrtka u Novinarskm domu u Zagrebu održana je revija poznatog domaćeg dvojca ELFS.

Pogledaj i ovo Elizabeta Brodić (Foto: John Pavlish) Malo za promjenu Odlučila pokazati dekolte: Glavna junakinja hit-serije u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti

Kao i svaki put, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić na jednom su mjestu okupili čitavu društvenu kremu među kojom je logično bilo najviše poznatih Hrvatica.

Radi se o jednoj od najpopularnijih domaćih revija koja se uvijek željno iščekuje, pa ne čudi da su se poznate dame itekako potrudile zablistati.

Među uzvanicima se našla i radijska voditeljica Ecija Ivušić u ljubičastoj haljinici iz nove kolekcije ovog modnog dvojca, a na reviju je stigla u pratnji voditelja Dalibora Petka te Ivane Mišerić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

S popularnom "palmicom" na glavi te ljubičastim ružem na usnama, po novom brineta blistala je u društvu prijatelja, dok njezinog dečka Nikole Pokrivača nije bilo na vidiku.

Čini se kako je nogometaš ima neodgodive obaveze i ovoga puta, jer nije bio ni na proslavi njezinog rođendana. Ipak, Ecija je nedavno objavila fotografiju na Instagramu za koju je napisala kako ju je "odobrio dečko".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Podsjetimo, par je vezu potvrdio ovoga ljeta fotografijom na kojoj se ljube u plićaku. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: John Pavlish) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +5 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Za prelijepom Tinom svi su se okretali: Najpoznatija hrvatska plesačica ispod sakoa nosila samo grudnjak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene