Konačno!

Šuškalo se da su više od prijateljica i njihov odnos je vruća tema, a sada se konačno zna prava istina?

Džejla Ramović Džejla Ramović Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović Džejla Ramović +11 Džejla Ramović Galerija

Džejla Ramović je konačno odlučila progovoriti o odnosu s Marijom Šerifović, što je vruća tema medija u susjednoj nam Srbiji već neko vrijeme.

Odnos između pjevačica Marije Šerifović i Džejle Ramović već je neko vrijeme pod povećalom javnosti u susjednoj nam Srbiji, a pričalo se da ih povezuje i nešto više od običnog prijateljstva.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović u Areni Zagreb - 3 Ostvario joj se san Marija Šerifović priredila spektakl u zagrebačkoj Areni, jedva je suzdržala suze: ''Čekala sam 20 godina da zapjevam ovdje''

A svemu je na kraj sada odlučila stati Džejla koja je za tamošnje medije otkrila kako stvari među njima zapravo stoje.

"Vjerojatno je ljudima nemoguće da nisu u tom trenutku ništa mogli naći pa su tek tako izmislili priču s Marijom s kojom sam ja bliska. Ona je bila moj mentor i poslije toga smo se nastavile družiti“, rekla je Džejla i dodala da imaju isključivo prijateljski odnos te da trenutačno nema partnera, kao i da je do sada imala dva dečka, prenosi nova.rs.

Marija je Džejli bila mentorica u showu "Zvezde Granda“, nakon čega su se pojavili navodi da su njih dvije u vezi, ali nikad se nisu htjele oglasiti po tom pitanju. Ona se ljetos našla usred skandala kada je u noći s 8. na 9. kolovoza snimljena kako nasred ulice u Beogradu urla i psuje te udara po automobilu.

"Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je histerizirati", otkrio je anonimni izvor tada za Kurir.

Dodao je i kako su prije incidenta Marija, njezina partnerica i prijateljice bile u noćnom izlasku.

"Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u autu doveo je do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz vozila, a sve ostalo se vidi na snimci", ispričao je tada izvor.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 +28 Joško Gvardiol - 3 Celebrity Što je to mlađahni Gvardiol napravio da ga je morala pohvaliti i omiljena hrvatska pjevačica Danijela Martinović?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +26 Žanamari Perčić Celebrity Početak hladnog prosinca Žanamari je zagrijala fotkom brutalnih mišića, a istaknula je komentar pratitelja koji ju se posebno dojmio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene