nezgodni trenuci

Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dua Lipa bila je s dečkom Anwarom Hadidom na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji, a nije se uspjela sakriti od paparazza.

25-godišnja Dua Lipa, čiji su roditelji s Kosova, jedna je od najvećih svjetskih pop-zvijezda pa paparazzi prate svaki njezin korak. 

Pogledaj i ovo Dua Lipa Što se događa? Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

Pjevačicu su snimili s njezinim dečkom, glazbenikom Anwarom Hadidom (21) koji je brat svjetskih poznatih manekenki Belle i Gigi Hadid. Dua i Anwar su u bili na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji i bilo je očito da je ona previše popila. 

Lipa je oprezno i sporo hodala dok joj je Hadid bio oslonac i držao ju za ruku, a skrivala je lice od paparazza. Pjevačica, koja je poznata po seksi izdanjima, bila je u trapericama, topiću i tenisicama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Inače, Dua i Anwar su zajedno skoro dvije godine, a na početku je skrivala njihovu vezu dok sada dijeli zajedničke fotografije na Instagramu na kojem ju prati 67.9 milijuna ljudi. 

Glasine da su skupa su se proširile u lipnju 2019. kada su procurile snimke na kojima slave njegov rođendan. Prije njega je Dua bila pet godina u vezi s chefom Isaacom Carewom. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić Lille i Žanamari Perčić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Celebrity Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene